logoImpact EST nr. 880 - 01.08.2021

În contextul campaniei de informare ,,TU POŢI FACE LUMINĂ”, ofiţerii Direcţiei Generale Anticorupţie – Serviciul Judeţean Anticorupţie Galaţi au distribuit un număr de 439 de afişe către Inspectoratul Şcolar Judeţean Galaţi, în vederea afişării acestora în toate instituţiile de învăţământ de pe raza judeţului.
Totodată, 130 de afişe au fost distribuite către societatea locală de transport urban – S.C. Transurb S.A. Galaţi, spre a fi expuse în mijloacele de transport în comun de pe raza municipiului Galaţi.
În scopul unei cât mai bune informări a populaţiei, a fost transmis pe suport optic, către posturile locale de televiziune, filmul de scurt metraj privind modul de funcţionare a sistemului Call Center anticorupţie, gestionat de către Direcţia Generală Anticorupţie, realizat în cadrul Campaniei “TU POŢI FACE LUMINĂ”, film ce a beneficiat până în prezent de peste 850 de difuzări pe postul de televiziune TV Galaţi-Brăila şi de mai mult de 250 de difuzări pe postul de televiziune Express TV.
Activităţile fac parte din campania naţională anticorupţie “TU POŢI FACE LUMINĂ”, iniţiată de Direcţia Generală Anticorupţie în scopul conştientizării cauzelor şi consecinţelor implicării în fapte de corupţie, iar Serviciul Judeţean Anticorupţie Galaţi a depus toate diligenţele în acest context pentru creşterea vizibilităţii instituţionale şi pentru promovarea valorilor acesteia.
Obiectivele campaniei vizează aspecte referitoare la obligaţiile care derivă din calitatea de funcţionar public, atitudinea în faţa unor posibile fapte de corupţie, conştientizarea cetăţenilor despre necesitatea semnalării faptelor de corupţie despre care iau cunoştinţă prin apelarea Call Center Anticorupţie 0800 806 806.

SERVICIUL JUDEŢEAN ANTICORUPŢIE GALAŢI 20 - decembrie - 2019

One Response so far.

  1. Loredana spune:

    Mai crede cineva că se poate face ceva în privinţa combaterii corupţiei? Eu nu mai cred în astfel de poveşti. Corupţii sunt consideraţii şi cercetaţii unii politicieni când sunt interese politice, dar în final nu sunt condamnaţi, ceva asistente, infirmieri pentru vreo 5-10 lei băgaţi în buzunar şi pot continua exemplele. Firmituri şi atât, marii corupţi îşi văd liniştiţi de treabă.

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Util pentru contribu

INFO - formulare facilitati fiscale

Viorica Sandu, deput

PSD respinge vaccinarea obligatorie a medicilor și a profesorilor! Statul ...

Diminuarea risipei a

Material de opinie de Camelia Malahov, Director Taxe Directe, Deloitte ...

Directorul Magearu s

Jupân Pucheanu se încăpăţânează să termine în ultimul său mandat ...