logoImpact EST nr. 855 - 27.01.2021

Ba că e sinecură de partid, ba că e amanta nu ştiu cui, ba că se pricepe la „bară”, draku’ ştie, noi nu avem de unde, gura slobodă a populimii aşa spune despre directoarea de la Transurb. Nici nu prea ne interesează cele zise mai sus, ceea ne preocupă este că nimeni din Republicuţă nu prea a rezistat pe funcţie atâta timp, cât Genica Totolici. Femeia aceasta, care nu a excelat în nimic pe domeniul transporturilor faţă de care are o filiaţie doar pe linie politică, nu se dă dusă de pe craca conducerii nici moartă. Adică, să conducă o instituţie de transport, de importanţă vitală şi strategică pentru oraş, care an de an a fost o gaură neagră pentru bugetul local, iar ţie nici să nu ţi se clintească un fir de păr, pare incredibil.
Uite, cu aportul unor oameni de bine ai BERD-ului, al strategiilor europene privind transportul comunitar, în sfârşit au dispărut caşcarabetele (printre ultimele din ţară). În mod normal, dispărând concurenţa neloială, evazionistă, haotică din transportul în comun, ne-am fi aşteptat ca Transurb să renască ca Pasărea Phoenix din cenuşă. Adică un altfel de management, o organizare perfectă, o optimizare a grafurilor de transport, a raportului cheltuieli – profit, o creştere a productivităţii şi tot aşa. Din păcate, în prezent, la aproape un an de zile de la a fi singurii operatori pe piaţă, din raţiuni sociale, economice , de siguranţă , Transurbul nu progresează, nu aduce veniturile aşteptate şi clamate, nu se descurcă.
Singura care se descurcă este Genica Totolici, care toată ziua se află în birourile şefilor de la Primărie sau Consiliul Judeţean, venită după „pomeni” şi făcând o prezentare de modă „? la Elena Udrea”, lăsând mai apoi o dâră de Channel, made in France.
Acum, noi nu suntem nici pe departe misogini, dar femeia cu pricina dacă nu poate la transport, poate, se pricepe sau „poate” la altceva şi credem că ar fi necesar ca în sfârşit să i se pună în valoare vocaţia reală.
Oricum, domnule Primar, ceva este putred în Danemarca, pardon în Republicuţa noastră, oamenii aceştia în final or să vă tragă la fund, prea devreme faţă de tinereţea pe care o aveţi.

Jap 28 - aprilie - 2017

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Corp nou de clădire

Primăria municipiului Galați informează că a fost semnat contractul de ...

Primarul Ionuț Puch

Elevii gălățeni vor primi burse duble și chiar aproape triple, ...

Pași de urmat la pl

Pași de urmat la plata taxelor și impozitelor prin www.ghiseul.ro Având ...

Opt blocuri vor fi m

Primăria municipiului Galați informează că opt blocuri de locuințe vor ...