http://impact-est.ro/wp-content/uploads/anunt-nou.jpg
logoImpact EST anul XXII – 2022, nr. 926 - 30.11.2022

Distinsă Doamnă Preşedinte, MAIA SANDU,
Bine aţi revenit în Patria domniei voastre, România! Este o imensă bucurie să vă vedem tot mai des prin Curtea Casei dumneavoastră, să vă auzim cum vorbiţi o admirabilă limbă românească.
Salut cu toate stările de mulţumire ale sufletului meu de ţăran român şi pe distinsul nostru Preşedinte, pe domnul Johannis.
Faptul că există dialog între domniile voastre este un rezultat demn de scos în evidenţă, iar apropierea asta firească dintre România şi Provincia ei cea mai suferindă, Basarabia noastră dragă, reprezintă pentru noi, cei mai în vârstă, pentru noi cei care suntem moştenitorii direcţi ai părinţilor ce şi-au lăsat o parte din sângele lor şi din sufletele lor chiar acolo, în Basarabia, în anii grei ai celui De-al Doilea Război Mondial, un început al miracolului ce s-a petrecut în 1918, când România era cu adevărat întregită…
Port în inimă versurile scrise de bunul meu tată chiar la trecerea graniţei ticăloase impuse de bolşevici, între România şi Basarabia, prin acel criminal Ultimatum pe care-l ştiţi cu toţii… Când Mareşalul Antonescu a Ordonat trecerea Prutului, armata română s-a umplut de glorie încercând să restabilească graniţele sfinte ale României Mari!
Faptul că Istoria acelor timpuri ne-a fost potrivnică nu înseamnă că iubirea de Ţară şi Neam s-a împuţinat, dimpotrivă…
Domnia voastră sunteţi azi speranţa de Unire a unui Neam şi speranţa de Întregire a unui Ţări!
Dacă iubiţi România şi iubiţi Neamul românesc, acum este şi momentul şi starea necesară pentru a face şi noi ceea ce au făcut nemţii la 3.ocb.1990, când şi-au întregit Ţara şi Neamul!
Europa este prielnică acestui demers al UNIRII, important este să vreţi şi cei de dincolo de Prut!
Procedura este simplă, paşnică, prevăzută în Dreptul Internaţional!
Ajutoare veţi primi de la Patria Mamă, pentru că aşa este cinstit, dar Patria Mamă aşteaptă cam de multişor un gest de iubire sinceră din partea dv!
Când îl oferiţi?
Ruşii, urmaşii bolşevicilor, pro-ruşii sau cine mai ştie ce fel de indivizi care nu văd cu ochi buni acest demers uman al românilor de pe cele două maluri ale Prutului se vor opune întotdeauna unui astfel de demers, dar noi, noi cei care simţim voinţa Neamului, ce facem?
Cu gândul la România Mare, la unirea firească şi necesară a Neamului românesc, vă urez, distinsă Doamnă Preşedinte, gânduri bune, curaj istoric pentru înfăptuirea UNIRII şi sănătate, să vă bucuraţi de rezultatele muncii domniei voastre!
Sunt convins că demersul domniei voastre va fi urmat în toată legitima lui soluţionare şi de românii din Bucovina de Nord!
Aşa să ne ajute Dumnezeu!

George Rizescu, 1.11.2022 8 - noiembrie - 2022

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Fostul Grand Hotel,

• Universitatea „Dunărea de Jos” se aruncă la cinci milioane ...

Cumătra lui ZEUS

Alina Grosu era o salariată în compartimentul financiar-contabil al Spitalului ...

O familie de medici

Încă din anul de greaţă 1990 şi până în anul ...