logoImpact EST nr. 886 - 22.09.2021

Este uluitor cum a putut Costel Miron să atingă excelenţa în afaceri la nivel naţional şi european, stând departe, din câte ştim noi, şi de politică şi de servicii, dar apropiat de Dumnezeu! L-am cunoscut chiar aşa, făcând donaţii de bunuri bisericilor, când avea biroul firmei Mairon SA la parterul unuia dintre blocurile „P” de pe Faleză. De atunci, l-am mai întâlnit o singură dată, când înfiripase deja dezvoltarea depozitelor de pe drumul de centură al Galaţiului şi începuse să promoveze „bairamixul”, un produs din răşini pentru tencuieli interioare şi exterioare, produs în Turcia. Ei bine, am amânat închiderea ediţiei de faţă pentru a completa paginle 1 şi 3 până după conferinţa de presă susţinută de preşedintele PIMM Galaţi, şi vicepreşedinte la nivel naţional, economist Marian Filimon, pentru a afla TOPUL pe cele patru categorii, criteriile de acordare precum şi premiile speciale acordate pentru activitatea din anul 2017.
Aşadar, Mairon SA a avut o cifră de afaceri, pe anul fiscal 2017, de 1.019.017.996 lei!
Profitul brut obţinut cu cei 379 de salariaţi a fost de „doar” 60.310.760 de lei, căci activitatea de bază a companiei este desfacerea de produse siderurgice, dar şi producerea lor la Găeşti şi Târgovişte. Iată cum un fost marinar de cursă lungă a devenit un şi mai de cursă lungă om de afaceri! Prin tenacitate, seriozitate, gândire şi credinţă în loc de influenţe politico-securistice!
La categoria întreprinderi mari, unde Mairon SA este pe locul 1, pe locurile 2 şi 3 s-au clasat Pheonix Slag Services SRL, cu o cifră de afaceri de peste 107 milioane de lei, un profit brut de peste 31 de milioane şi un număr de 277 de salariaţi, respectiv Arcada Company SA, cu o c.a. de aproape 185 de milioane de lei şi un p.b. de aproape 22 de milioane, cu un număr de 584 de salariaţi. Ceea ce este de salutat, ca număr de oameni cărora le dă din pâinea produsă de ei!
Restul clasamentului din TOP 2017 îl puteţi citi în pagina 4.

Gelu CIORICI 5 - octombrie - 2018

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Incidenţa în jude

INCIDENTA JUDETUL GALATI 21.09.2021

Aceşti habarnişti

Indivizii aceştia, care, cică, sunt ai noştri şi care hotărăsc,în ...

Gala premiilor PIMM

Mereu reuşeşte Marian Filimon, acum pentru a 20-a oară, să ...