logoImpact EST nr. 853 - 19.01.2021

COMUNICAT DE PRESĂ

Cristian Dima, preşedinte executiv ALDE Galaţi: „Eugen Durbacă se încăpăţânează să ne demonstreze că este lipsit de orice urmă de decenţă”
Se spune că odată cu înaintarea în vârstă, oamenii devin mai înţelepţi. Nu este şi cazul lui Eugen Durbacă. De obicei, atunci când nu mai ai susţinere din partea colegilor de partid, când eşti rupt de realitatea politică, trebuie să înţelegi că e momentul să faci un pas în spate şi că trebuie să laşi locul unei noi generaţii. Nu şi Eugen Durbacă, cel care, în ciuda faptului că şi-a atras antipatia tuturor colegilor din ALDE Galaţi, se încăpăţânează să rămână pe poziţii, sperând la funcţii de conducere pe baza şantajului făcut de către Daniel Constantin la adresa lui Călin Popescu-Tăriceanu.
Eugen Durbacă, prin poziţia exprimată vis-a-vis de domnul Tăriceanu, îşi arată din nou adevăratul său caracter, de politician care a transformat în artă dezinformarea şi manipularea. Mă aşteptam, după ilegalităţile comise ca lider al filialei ALDE Galaţi şi după ce a făcut parte din grupul răzvrătiţilor lui Daniel Constantin în căutarea de funcţii, Eugen Durbacă să aibă decenţa de a sta în banca lui. Nici vorbă de aşa ceva. Un personaj controversat are tupeul de a-i da lecţii lui Călin Popescu-Tăriceanu despre cum să conducă un partid. Durbacă e ultima persoană care poate da lecţii de moralitate sau despre cum să se conducă un partid, mai ales un partid liberal. Corectitudinea nu este deloc calitatea de bază a lui Eugen Durbacă, la fel cum nu este nici a lui Daniel Constantin, cel pe care îl împinge în prăpastie.
O persoană care a crescut în spiritul valorilor totalitare şi al puterilor depline vorbeşte despre lipsa democraţiei din partea unui lider liberal autentic. Durbacă ar trebui ca, în loc să îl atace pe Călin Popescu-Tăriceanu, să îi mulţumească pentru locul în Camera Deputaţilor, pentru că fără aportul copreşedintelui ALDE nu ar fi ajuns azi din nou în Parlament.
Daniel Constantin se laudă public că a promovat oameni de valoare pe listele ALDE. La Galaţi, „valorosul” pe care l-a propus este Eugen Durbacă, un personaj politic de care, la un moment dat, partidele s-au descotorosit. Cred că Daniel Constantin are o problemă în ceea ce priveşte înţelegerea conceptului de persoane de valoare. Daniel Constantin e rupt de orice realitate politică şi de un minim bun simţ faţă de cetăţenii Galaţiului şi faţă de colegii din ALDE Galaţi prin încercarea de a-l impune pe Eugen Durbacă în funcţii cât mai înalte. Însă ce aşteptări să avem de la cineva care s-a înhăitat cu Eugen Durbacă pentru a-l ataca pe Călin Popescu-Tăriceanu”.

Cristian Dima, preşedinte executiv ALDE Galaţi

RDH 21 - aprilie - 2017

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Ce troc! Dai mită 1

Da, dar eu şi sămtămânalul pamfletistic Impact-est nu avem voie ...

Fără portbagaj şi

Poliţiştilor locali, mai ales celor de la rutieră, care câştigă ...

Ciorici a picat la p

În sfârşit a venit vremea ca tizul meu întru nume ...