logoImpact EST nr. 899 - 25.01.2022

Dragilor, asistăm de la o vreme la un diferend în văzul lumii, la o pălmuială mascată, între pe-se-de şi alde local, între Primarul „care este” şi Cristian Dima, preşul de la Alde. Şi toate acestea datorită situaţiei explozive de la Transurb. Dar, să revenim la Conferinţa Judeţeană de alegeri ALDE, ce a avut loc la Teatrul Muzical: două momente au ieşit în relief şi ne-au rămas întipărite în memorie, cu iz de picanterie, de a se desprinde din comunul faptelor întâmplate.
Unul s-a petrecut la conferinţa de presă ce a avut loc după desfăşurarea evenimentului propriu-zis, atunci când Cristian Dima la întrebările şi comentariile unui confrate ziarist pe tema Transurb şi pe marginea unor afirmaţii ale lui Pucheanu, a replicat „că unii pot să-şi bage picioarele şi să meargă cu ele înainte, ştim cu toţii unde anume”. Noi spunem că e grav şi tare, iar alte comentarii nu avem, lăsându-i pe alţii să o facă.
Al doilea moment care ne-a dat pe spate, dar care a şi elucidat o mare enigmă din sânul lui ALDE Galaţi a fost legat de Genica Totolici, fosta directoare a Transurb. Am asistat la un moment memorabil, inedit pentru abordarea politică actuală, când din prezidiul de pe scena Teatrului Muzical, Genica Totolici a fost luată de mână, îmbrăţişată, pupată şi a beneficiat de un LAUDATIO din partea doamnei Mincă – preşedintele ALDE de la Botoşani, vice la nivel naţional, mare şefă la Agenţia Naţională pentru Protecţia Consumatorilor. Drept urmare Genica Totolici, mai ieri dată afară de ALDE, a candidat şi a fost aleasă şi vicepreşedinte. Tare, nu?! Pare desprins din filmele SF, dar în politica românească de tip dâmboviţean, pe nepotism şi relaţii, se demonstrează încă o dată, dacă mai era nevoie, că POLITICA e o mare CURVĂ, care adăposteşte, de asemenea…

Observator 30 - martie - 2018

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Patronul: prima viol

În data de 23. 12. 2021, în jurul orei 12,10, ...

Ucraina şi România

Despre acest subiect am început să scriu mai aplicat încă ...

La un pas de război

Criza ucraineană continuă să se adâncească. Rusia a depăşit probabil ...

Dan Dobrea şi-a cun

Frumoasa şi distinsa co-fondatoare a restaurantului THE LIVINGROOM din Galaţi, ...