logoImpact EST nr. 866 - 15.04.2021

Probabil, impresionantul Congres al matematicienilor, proiectat pentru vară, la Galaţi, a contaminat cu febrilitate aleşii târgoveţilor şi a dat cep la sezonul de permutări şi combinări în maşinăria de vot municipal. Rezerve noi din bostănăriile partidelor şi-au făcut încălzirea şi-şi pregătesc rocada la caşcavalul oraşului.
Primul care şi-a anunţat (oficial) retragerea a fost domnul Bugeag. Cică a trecut, afabil, pe la fiecare dintre consilierii prezenţi şi i-a emoţionat. Era firesc aşadar ca Gheorghe Bugeag (ALDE) să se despartă de coledzi într-o atmosferă cordială, tovărăşească, el fiind cel mai îndelungat consilier dintre medici şi medic dintre consilieri. Despre motivele reale ale retragerii dumisale, înainte de soroc, nu putem decât avansa ipoteze. I s-o fi aplecat aritmetic, de la cinci mandate consecutive? Pentru scaunul cald se vor înghionti ALDE Aurica Gaiu, Mihai Valentin Tudor şi Mircea State, mai sugerează cronicarul.
Al doilea care face joc de glezne e domnul Zanfir. Surse apropiate coaliţiei care domină Consiliul Local dau ca probabilă eventuala înlocuire a consilierului PSD Ilie Zanfir cu tânăra speranţă Gheorghe Potîrniche (foto), un economist de 71 de ani. Numele său nu este o noutate decât pentru cei cu memoria scurtă; de pe când candida, Pucheanu îl menţionase în pepiniera de cadre.

Dan Manole 8 - martie - 2019

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Pelicanii de la AJVP

Un grup de membri ai Asociaţiei Judeţene a Vânătorilor şi ...

SIDEX-Liberty Galaţ

Din nou presa internaţională alocă prima pagină combinatului Liberty Galaţi. ...

Terenul ELNAV nu put

Aflăm că terenul de circa 11,4 hectare (nu nouă hectare) ...