logoImpact EST nr. 899 - 27.01.2022

Şi a venit şi ziua de duminică, 2 iunie 2013, când au avut loc alegeri la Organizaţia Judeţeană de Partid a liberalilor, când Victor Dobre l-a înfrânt, călcat în picioare şi apoi s-a pişat pe el, da pe el, pe EL COMANDANTE MAXIMO. Asta după ce cu câteva săptămâni în urmă, acelaşi Edil Şef era batjocorit şi aruncat la groapa cu gunoi a politicienilor locali, cu ocazia alegerilor de data aceasta la municipala PNL, când doctorul PAUL ICHIM l-a făcut  K.O.

Cele mai tari momente din toate cele derulate cu această ocazie au fost legate de atitudinea şi manifestările colerice, demagogice, logoreice, arogante şi de ofuscare a Primarului „care este” şi care, de fiecare dată, se visa şi Preşedinte de Partid.

Numai că „ai lui”, liberalii toţi, într-o majoritate covârşitoare i-au dat cu tifla, au aruncat în el cu murături, varză stricată, cartofi încolţiţi, compoturi mucegăite, umplându-l din cap şi până în picioare cu rahat, spunându-i cu ajutorul VOTULUI că nu este de-al lor,că este un avorton, un accident, o mare eroare în viaţa lor, de care le este mare ruşine.

Da, dar de vrut nu-l mai vrea nici PSD-ul sau PC-ul, parteneri de coaliţie cu ajutorul căruia STAN a ajuns PRIMAR şi nu datorită a cât de deştept, frumos şi tare era individul de l-au votat gălăţenii de-a-n boulea.

În mod curent şi normal, fotbalistul nostru, dacă ar avea un strop de mândrie, de raţiune şi curaj, ar trebui ca zilele acestea să-şi anunţe DEMISIA, firesc după ce propriul partid nu te mai vrea şi ţi-a dat un şut în cur.

Fără susţinere politică, de nicio culoare (aici face excepţie ciocoiul Picu Roman, care se visează şi deputat în locul lui Nechita – ha, ha, ha!), al nostru Primar este un om MORT.

Aşa că nu vă mai rămâne, dle Stan, decât să vă duceţi înapoi de unde aţi venit, adică din fenomenul FOTBAL al ROMÂNIEI, domeniul cel mai „cinstit”, „curat”şi admirat în care aţi crescut.

Aventura dumneavoastră, dle Stan, la conducerea Republicuţei se aproprie de final (fiind convinşi că nu aveţi demnitatea de a vă cere afară singur).

Pe surse, am aflat că o să fiţi ajutat din plin să-i urmaţi exemplul „prietenului Gigi”, dosarele care s-au întocmit fiind la încopciat şi legat în piele de bou,  urmând să fie puse în acţiune când „vor hotărî” cei în drept politic şi justiţiar.

Acuma noi îi avertizăm şi pe cei din „gaşcă”, cei cu plasa de păianjen din jur, căpuşele şi cei cu vitriolul, că va fi vai şi amar de mama lor. Ăştia vor săpa TUNELUL pe sub Dunăre cu mânuţele lor fine, dedulcite până acum doar la borcanul cu miere, la funcţii şi bani publici, la şmen şi corupţie.

Chiar dacă mazilirea să presupunem că o să mai întârzie, din raţiuni ale momentului politic, un lucru este sigur: DISPARIŢIA voastră.

Bă, pe Nicolae îl mai înjura lumea dar nu îl ura, pe când pe voi vă urăşte toată lumea şi pe deasupra vă mai şi înjură. HUO!

7 - iunie - 2013

One Response so far.

  1. nautilus spune:

    Foarte bun articolul.Felicitari pentru inspiratie dar mai ales pentru curajul de a spune adevarul si de a pune punctual pe i.

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Contract atribuit pe

Primăria municipiului Galați informează că Grădinița nr. 30, din cartierul ...

Proiectul ordinii de

Proiectul ordinii de zi a ședinței Consiliului Local de joi, ...

Luaţi viaţă şi c

Salutare! Vreau să vă spun câteva cuvinte despre un loc din ...

Întrevederea reprez

Întrevederea reprezenţantilor CNIPMMR cu premierul Nicolae-Ionel Ciucă

OUG din 25 ianuarie

OUG din 25 ianuarie 2022 privind plafonarea preţurilor la energie ...