logoImpact EST nr. 899 - 27.01.2022

 Aşa cum am promis, publicăm punctual de vedere al avocatului Gigel Potrivitu, în care îşi propune să ne dea o replică acuzatoare fără temei, în loc să răspundă acuzaţiilor pe care i le aduc petenţii Impact-est, care s-au adresat cu plângeri asemănătoare Poliţiei şi Parchetului, dosarele fiind în curs de soluţionare.

Aşadar, iată replica de acuzator şef:

 

 

MISTER GELU CIORICI,

           Folosesc acest apelativ, care, în ceea ce vă priveşte, nu este neapărat echivalentul cuvântului “domn “, întrucât îl utilizaţi în mod constant la adresa mea.

          Am convingerea că demersul “jurnalistic “ care vizează persoana , activitatea  şi familia mea are ca unic scop obţinerea de foloase prin metoda şantajului, care este incorectă din punct de vedere jurnalistic şi pedepsibilă în plan penal.

Sub pretextul unor pretinse datorii pe care le-aş avea la aşa-zişii  petenţi (în realitate complicii dvs în ale şantajului), îmi solicitaţi să le plătesc acestora suma de 12000 lei, întrucât în caz contrar veţi continua să scrieţi articole defăimătoare la adresa mea.Vă informez că nu am nici o datorie faţă de acele persoane. Dimpotrivă, ele m-au păgubit cu sume de bani prin săvârşirea unor fapte ilicite, pentru care am dovezi şi care fac obiectul dosarului penal 421/P/2012  al Poliţiei Municipiului Galaţi.

Veniturile pe care le încasez depăşesc, de aproximativ 15 ani plafonul maxim de impozitare, iar  imobilele pe care le deţin figurează înscrise în evidenţele fiscale ale Municipiului Galaţi.

Vă adresez şi eu o întrebare: este adevărat că întreaga dvs activitate profesională stă sub semnul şantajului şi al extorcării aşa cum se vorbeşte, de ani de zile, prin târgul nostru?

Deocamdată închei aici şi acum, continuând să mă întreb şi invitându-i şi pe alţii să mi se alăture, dacă metoda şantajului este singura şi cea mai constantă sursă de venit a lui Gelu Ciorici?

Dacă veţi continua demersurile şantajiste, de a-mi solicita bani în numele altor persoane vă voi formula plângere penală, eventual la DNA (pe care o invocaţi atât de des) pentru a clarifica toate nelămuririle dvs.

          Vă solicit să publicaţi acest punct de vedere în gazeta dvs, Impact est, aşa cum aţi promis în nr.469 din 2012.

 

                                                                             Av. Potrivitu  Gigel

Demersul jurnalistic început în ediţia nr. 469  nu vizează persoana şi familia dumneavoastră, ci faptele dumneavoastră în relaţiile de muncă cu petenţii Impact-est. Suma reprezentând salarii cuvenite pentru cele şase luni de muncă în folosul dumneavoastră, este stipulată în memoriu şi în plângerile adresate către Poliţie şi Parchet de către Maria-Dana Misura şi Gelu Stan, nu e o invenţie gezetărească.

Nu eu vă solicit acele sume, ci petenţii, unuia dintre ei promiţându-i chiar angajarea cu carte de muncă. Eu vă solicit decenţă şi acoperire în acuzaţiile fără fond şi dovezi pentru acuzaţiile pe care mi le aduceţi.

Eu nu am condiţionat nici o clipă demersul jurnalistic, legat de această speţă, de socotelile pecuniare dintre petenţii Impact-est şi dumneavoastră, ca promitent. Fabulaţi din rărunchi, şi se vede deformaţia de procuror şi după 15-16 ani de apărător, nu de acuzator.

Imobilele sunt înscrise la Direcţia de Taxe şi Impozite, aspect pe care nu l-am vizat în articolul din ediţia precedentă.

Vom stabili doar cine au fost proprietarii de dinanintea dumneavoastră şi ai familiei dumneavoastră.

Întreaga mea activitatea profesională este publică şi la vedere. Ca şi bunurile deţinute, or înstrăinate sau distruse de către indivizi veroşi care nu suportă adevărul.

Închei prin a vă învedera, încă odată, că prin articolul de presă al cărui subiect este dat de faptele lui Gigel Potrivitu, nu eu vă solicit bani, ci petenţii care pretind sub semnătură că v-au slugărit cu speranţa că promisiunile dumneavoastră de a le face forme legale de angajare vor fi onorate.

Şi, până una-alta, cred că vă voi face eu plângere penală pentru acuzaţiile nefondate pe care mi le aduceţi.

Gelu CIORICI 16 - noiembrie - 2012

One Response so far.

  1. mititelul spune:

    cine ti-o lua plangerea penala… Aaaa, da!! am uitat te duci la Paula Tanase.

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Contract atribuit pe

Primăria municipiului Galați informează că Grădinița nr. 30, din cartierul ...

Proiectul ordinii de

Proiectul ordinii de zi a ședinței Consiliului Local de joi, ...

Luaţi viaţă şi c

Salutare! Vreau să vă spun câteva cuvinte despre un loc din ...

Întrevederea reprez

Întrevederea reprezenţantilor CNIPMMR cu premierul Nicolae-Ionel Ciucă

OUG din 25 ianuarie

OUG din 25 ianuarie 2022 privind plafonarea preţurilor la energie ...