http://impact-est.ro/wp-content/uploads/anunt-nou.jpg
logoImpact EST anul XXII – 2022, nr. 922 - 02.10.2022

Ciudate mai sunt căile din mintea economistului Eugen Ciorici, cel care fusese numit în data de 1 ianuarie 2020 director general al Direcţiei Generale Regionale a Finanţelor Publice Galaţi, cu aria de competenţă pe şase judeţe. De aici, în 13.01.2020, el a fost detaşat în structura naţională a Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF), pe funcţia de director al Structurii de Achiziţii.
Adică de pixul lui depindeau toate achiziţiile administraţiilor fiscale făcute pe întreg teritoriul României. Cu toate acestea, Eugen Ciorici a ales să conteste Ordinul de ministru prin care s-a făcut detaşarea sa, la numai opt zile (pe 21 ianuarie) de la semnarea documentului! Şi culmea el a obţinut şi un prim termen de judecată la Tribunalul Galaţi, foarte rapid: pe 31 ianuarie a.c. dar să nu uităm că preşedinte al Tribunalului Galaţi este George-Robert Florea, fost mason al Lojei Rotary Danubius, treabă mare din care s-a retras acum circa patru ani. Dar a rămas eternul câştigător al preşedinţiei Biroului Electoral Judeţean, prin tragerea la sorţi, în ultimele trei cicluri de alegeri locale, parlamentare şi prezidenţiale. Desigur, tragerile la sorţi s-or fi făcut cu biletul câştigător în mână.
Se pare că apărătorul ales al lui Eugen Ciorici va fi avocatul Florin Căldăraru, fost şef Serviciu Juridic al Direcţiei Regionale Vamale din cadrul DGRFP Galaţi.
Pe margine pregătit mereu, se încălzeşte Mihai Bucur pentru a contesta o eventuală mazilire din funcţia de director executiv al Direcţiei Regionale Vamale. Pentru apărare în acelaşi Tribunal Galaţi, se antrenează acelaşi avocat Căldăraru, fost subaltern al lui Bucur şi al lui Ciorici.
Căci senatorul penelist şi preşedinte al judeţenei PNL Galaţi, George Stângă, nu iartă nici un om care a fost înălţat în funcţie şi promovat de fostul preşedinte penele Victor – Paul Dobre. Aşa cum s-a întâmplat şi cazul directorului executiv al Prefecturii, Vasile Pârlog.

Gelu CIORICI 31 - ianuarie - 2020

2 Responses so far.

  1. Ionela T. spune:

    Acest domn visător este îndrăgostit de Galaţi, căci prea tare cu dinţii de postul din Galaţi. Oare de asta sau de altceva

  2. Gicu spune:

    Nea Ciorici, du-te tată şi lasă-ne că avem şi noi gălăţeni buni la conducere.

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

We will never forget

Am urmărit funeraliile Reginei de la început, până la sfârşit, ...

Gorbaciov

Democraţia îşi are virusările ei. Este, printre altele, dreptul păduchilor ...

Avocatul spune şi c

“- Notificăm în scris furnizorul de energie şi contestăm întinderea ...