logoImpact EST nr. 880 - 30.07.2021
  • Fraţilor, Băsescu a fost deconspirat. Stătea pitulat, conspirat şi travestit într-un oştean infiltrat în suita lui Mihai Viteazul, pe un câmp de bătălie. Bătălia stătea într-un tablou de epocă, pe un perete la Ministerul Apărării, pus în operă şi în istorie pe vremea dictatorului Traian Băsescu. Ce înseamnă să-ţi urmezi destinul: reintri prin furatul voturilor, rereintri prin aranjarea referendumului, te fofilezi istoric până şi în fresce.
  • Candidaţii pentru Senatul României ai Partidului Poporului – Dan Diaconescu (PP-DD) Aurel Stancu şi Romeo Cosma riscă sancţiuni de până la 2.500 de lei pentru afişaj amplasat ilegal pe mai mulţi stâlpi ce aparţin societăţii Transurb. A fost sesizată Poliţia Locală Gâscă, care s-a declarat incompetentă şi a pasat chestia către Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Galaţi. Cuvântătoarea Tatulici zice că le va da amenzi de 1000 sau 2500 de lei. Ei, aş! Picu de la municipala PPDD zice că va pune lipitorii să le dezlipească, la, la la etc. Câtă agitaţie ca să vedem faciesul unor giboni politici şi zicerile lor, de te umflă râsul la început de secol 21: „Poporul suntem noi, nu tagma jefuitorilor!”
  • Români!! Mergeţi la vot în număr mare, pentru că: la o prezenţă a românilor de peste 60-65%, UDMR-ul ( care din 22 de ani a guvernat 13,7 ani – cel mai mult)  nu mai intră în parlament şi nu mai poate şantaja partidele cu care se va alia, în cazul unei prezenţe mici. Poate ne trezim o dată pentru totdeauna şi le dăm o lecţie…! Da, dar trezitul la români se face foarte rar, cam la interval de 100-200 de ani, şi nici atunci nu e sigur.
  • Petrica Paţilea Crângan, Director Cancelarie transmite: Pregătirea alegerilor parlamentare, în linie dreaptă. Mda. Pregătirea alegerilor parlamentare care se vor desfăşura pe 9 decembrie 2012 se derulează cu respectarea programului calendaristic. Astfel, s-a finalizat delimitarea şi numerotarea secţiilor de votare, în judeţul Galaţi urmând a fi organizate 436 de secţii de votare, din care 176 în municipiul Galaţi şi 33 în municipiul Tecuci. A fost achiziţionată cea mai mare parte a materialelor necesare votării, precum şi serviciile de tipărire a buletinelor de vot, bugetul prevăzut pentru acest scrutin fiind de 2.640.000 lei. Din cele 436 de secţii, în 183 paza va fi asigurată de poliţişti, în 84 de jandarmi, la care se adaugă 68 de poliţişti de frontieră, 32 de lucrători de la Poliţia Transporturi, 12 din cadrul Serviciului Paşapoarte, 18 de la Serviciul Permise şi Înmatriculări şi 9 de la Oficiul Român de Imigrări. Şi ce dacă? Tehnica furatului evoluează mai repede decât sunt pregătiţi să gândescă poliţiştii şi jandarmii.
  • Au trecut  7 ani, 11 luni şi 24 zile de când am semnalat administratorului blocului Cristal, salariat al Prefecturii Bocăneanu, că tot spatele blocului plin de instituţii publice deconcentrate este invadat de bălării-oţetari, corcoduşi, duzi şi gladiţă-şi că burlanele sparte varsă apa pe pereţi. Şi că nu există punct de colectare a gunoaielor. Şi nici parcare sau un simulacru de parcare pentru zecile de instituţii care hălăduiesc în bloc. Şi că nu mai există trotuare. Evident, am scris degeaba, dar continuăm, pentru că asta este misiunea ziaristului găozar în regimul Băsescu (cu prefecţi politruci şi cu Prefectura organizatie de partid de zonă) -să scrie fără rost.

 

CroniCariul de serViciu 23 - noiembrie - 2012

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Util pentru contribu

INFO - formulare facilitati fiscale

Viorica Sandu, deput

PSD respinge vaccinarea obligatorie a medicilor și a profesorilor! Statul ...

Diminuarea risipei a

Material de opinie de Camelia Malahov, Director Taxe Directe, Deloitte ...

Directorul Magearu s

Jupân Pucheanu se încăpăţânează să termine în ultimul său mandat ...