http://impact-est.ro/wp-content/uploads/anunt-nou.jpg
logoImpact EST anul XXIII – 2024, nr. 984 - 25.06.2024

Pentru a înțelege corect cum își bate joc de noi, de banii de la buget managera Spitalului de Psihiatrie a municipiului Galați, vom începe demersul nostru publicistic de acum, cu reluarea articolului „Zizi Sandu, managera Spitalului de Psihiatrie Galați, este bolnavă de ANI”, apărut în ediția http://www.impact-est.ro din 8 septembrie 2022.

Iată-l! (Click aici)

Și ca să demonstreze că e șefă peste Pucheanu, iată ce a comis madam Zizi !

Din punct de vedere administrativ, acest spital este arondat Primăriei municipiului Galați. Motiv pentru care atribuțiile de numire prin concurs a unui manager al instituției de sănatate publică revin Primarului și Consiliului Local. Or, cine numește, are și obligația de a veghea la respectarea legii și a prevederilor contractului de manager, precum și la revocarea și sancționarea acestuia, atunci când aceste atribuțiuni sunt încălcate. Dar armata de salariați ai Primarului, cu competențe în acest domeniu, își bate joc de Pucheanu și nu îl informează ce face Zizi Sandu pe tarlaua publică numită și Spitalul de Psihiatrie „Elisabeta Doamna”.
Așa că după ce și-a angajat soțul ca economist al spitalului și după ce acesta s-a înălțat la o uriașă pensie specială ca fost polițian-șef birou poliție rutieră Galați, iar nimeni nu a sancționat-o, iată că acum a angajat-o, ca psiholog, și pe verișoara Simona Caramfil.
Poate că verișoara în cauză este un bun profesionist, dar tot e greu cu clienții, la noi, la români, a merge la psiholog pentru consult, încă este o rușine…
Aici, verișoar-sa a încadrat-o cu salariu și cu sporurile de spital cuvenite, care pot ajunge și la 75% din salariu. Partea proastă este că Simona Caramfil nu activează numai pentru instituție, ci și pentru sine, ca psiholog privat, conform surselor noastre care au dorit să își păstreze anonimatul. Această activitate privată cu salariu și sporuri de la stat este posibilă grație verișoarei manager, încă păstrată în funcție prin interese de partid și de stat.
Pentru aceste fapte, Zizi Sandu primește și leafă, care pentru anul fiscal 2021 a fost de 176.686 de lei net, soțul Sandu încasând un net de doar 56.432 de lei, dar și o pensie veselă și specială de 112.632 de lei, ne-dret pentru care famiglia Sandu și-a mai cumpărat un apartament, tot în București, în suprafață de 54 mp, pe lângă cel de 68 de mp, pentru care declară că încasează o chirie nesinceră.

Gelu ciorici 25 - mai - 2023

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

#HaiRomania

Acum două săptămâni, după 0-0 cu Liechtenstein, se punea problema ...

LA GALERIILE DE ART

Salonul de vară al artiștilor plastici gălățeni Preponderența figurii umane Așteptat cu ...

Hai, România!

1. "Ne-au luat băieții prin surprindere, știți", îmi aruncă în ...

Info - ecran pentru

Primăria municipiului Galați informează că meciurile naționalei de fotbal a ...