logoImpact EST nr. 887 - 25.09.2021

Am reluat doar două scurte articole apărute în Impact-est din anul 2014, pe care le puteţi revedea şi în arhiva online a săptămânalului dumneavoastră preferat. Da atunci şi până în zilele noastre, mai nimic nu s-a schimbat: Marius Dobrea este eternalizat în meseria de comandant al Poliţiei Municipiului Galaţi, poziţie prin care a înaintat ca marea în uscat pentru a controla prin fini tot ce înseamnă poliţia Republicuţei Galaţi. Sigur că găştile au devenit mari grupuri de interese, dar vă lăsăm satisfacţia de a veni voi cu date noi şi informaţii, fie prin comentariile de la acest articol, fie scriindu-ne direct pe mailul de autor sau contactându-ne telefonic.
De asemenea, Cornel Mototolea doarme liniştit în căsoaia de pe Vultur (Melchisendec Ştefănescu), în timp ce ciracii îi încălzesc maşina de serviciu cu orele, fix în faţa Bisericii Lipoveneşti care este lipită de căsoaia sa, căci el nu e numai Cornel, ci şi cam mototolea! (Mărgărit ştie!) Dar, iată că, odată intrat în butoi încă din 2014, de când era şef la BCCO pe trei judeţe, partidul care l-a susţinut atunci a făcut-o şi acum, calvarul examenului pentru ocuparea funcţiei de inspector şef al IPJ Galaţi fiindu-i curmat de indulgenţele pesediste şi nu de ambiţia lui de a se pregăti temeinic după eşecurile răsunătoare!
Revenind la ZEUS, căci ăsta este renumele de câştig al marelui boss Marius Dobrea, vă spunem că după ce a înţesat pârghiile de comandă ale IPJ Galaţi cu peste 20 de fini de botez şi de cununie, trebuie să-i aducem ofrandă căci avem o linişte de somn în municipiul Galaţi, ZEUS fiind ANXIAR-ul nostru cotidian!
De aia oamenii ca Marius Mărgărit ocupă meserii de lideri politici, poziţii din care ne pot influenţa viitorul în următorii 20-25 de ani, aşa cum o fac şi supuşii marelui ZEUS, cel întrupat din micul Marius Dobrea.
În continuare vă prezentăm în reluare doar două articole din Impact-est, pentru a observa singuri halul în care a evaluat grupul de interese din poliţia Republicuţei.
A consemnat,
Gelu CIORICI

Găştile de miliţieni din Poliţia Galaţi

Dreptate are numai cine vrea Dobrea

Principala acuzaţie pe care i-o aduc colegii lui Marius Dobrea, ca şef al PM Galaţi,este aceea că intervine în mod nelegal în soluţionarea unor cercetări, impunând poliţiştilor care se ocupă de anumite cazuri să ia decizii în favoarea celor vinovaţi. Relevant este cazul conflictului dintre clanurile ţigăneşti, soldat cu înjughierea lui Chiaburu, în plină zi, într-un local public. El şi-a depăşit atribuţiunile, făcând cercetări în acest caz, când competenţa anchetei revenea poliţiştilor de la Serviciul de Investigaţii Criminale Galaţi, dat fiind modul de operare şi caracterul premeditat al faptei comise, precum şi rezonanţa socială pe care a avut-o evenimentul comis pentru reglarea unor conturi între grupările ţigăneşti.
Toate aceste implicări îi merg şefului Dobrea şi pentru că e boss, dar şi pentru că şi-a recrutat o adevărată gaşcă de obedienţi, cununând şi botezând angro printre poliţişti, renumele său fiind acela de NAŞUL SRL. Mulţi dintre ei au fost ajutaţi să obţină locuinţe ANL, pentru a le crea obligaţii faţă de NAŞUL şi pentru a deveni simple butoane care execută în mod negândit şi nelegal dispoziţiile date de Marius Dobrea. Şi dacă Dănuţ Lefter are muşchii la socru-su Goia, vom vedea dacă Daniel Mergeanu, şeful Corpului de Control din MAI, va avea suficient sânge în instalaţie să dea de asfalt cu colegul său Dobrea.
Iată o parte din gaşcă!
Pe Cristi State l-a proptit atât de tare, încât acesta, din 2002 şi până acum a primit grad de comisar, deşi altor poliţişti nu le ajunge o viaţă de activitate şi de performanţe profesionale pentru a deveni comisari. Cristi State lucrează la Serviciul de Resurse Umane, poziţie din care manevrează toate funcţiile, gradele şi drepturile băneşti ale poliţiştilor din IPJ Galaţi, iar pe cei care nu răspund la comanda lui NAŞU SRL îi persecută de le vine bieţilor poliţişti să-şi ia câmpii.
Pe Dumitrel Grosu l-a năşit comisarul Marius Dobrea numai pentru a-l muta din Serviciul Operativ tot la Resurse Umane, loc în care aplică manevrele dictate de către Dobrea şi State. Şi ca să vedeţi că Marius Dobrea este chiar NAŞUL Poliţiei Municipiului Galaţi aflaţi că adjuncţii Secţiilor 1 şi 5 de Poliţie sunt finii comisarului Dobrea, iar Ciprian Trincu de la Secţia 2 îi este cumătru. Aceştia sunt acuzaţi că sunt frecvent absenţi de la activităţile profesionale, întrucât se ocupă de afacerile personale, de afaceri imobiliare, de traficanţii cu ţigări, alcool, de cei cu jocuri de noroc, prosperitatea lor şi a celui care le ţine spatele fiind evidentă şi din avion!
Aceştia au ajuns în astfel de funcţii prin manevrele comandantului Dobrea, implicat adânc în afacerile lumii interlope, dimpreună chiar cu Cornel Mototolea, şeful Biroului pentru Combaterea Crimei Organizate pe judeţele Galaţi, Brăila şi Vrancea, care este şi cumătru cu inspectorul şef al IPJ Galaţi, Dănuţ Lefter. Să vedeţi ce horă formează ei dimpreună cu Gabriel Bârligea şi comisarul şef Lulu Suliman, încât sunt de nedespărţit şi în concediile pe care le comit numai prin Spania şi Italia.
Apărut în Impact-est din 31 iulie 2014

Poliţia gălăţeană e înţesată de grupuri infracţionale

Somnul şi vacnţele de lux ale lui Rotaru

Marius Rotaru este comisar şef şi degeaba adjunct al şefului Poliţiei Municipiului Galaţi. Subordonaţii săi mi-au declarat că acesta trage aghioase la servici şi-şi foloseşte capul pentru a-l rezema de birou, orele predilecte pentru o astfel de profundă activitate fiind: 9,00, 10,00, 11,00 şi 12,00. Sigur că această treabă mare în timpul programului a lui Marius Rotaru nu este determinată de acţiuni poliţieneşti de noapte, ci de cu totul alte apucături demne de infractori şi interlopi. Vedeţi, domnule ministru Igaş, că Mariusică stewardizează pe unde dumneavoastră nu vă permiteţi nici cu gândul. Căutaţi-l în registrele hotelurilor şi vilelor din staţiunile de lux ale Franţei, Statelor Unite ale Americii, Italiei şi Spaniei şi faceţi public ce aţi descoperit. Iar din cei rămâne din aceste vacanţe de lux, omului îi rămân suficienţi bani din leafa de comisar-şef şi din funcţia de adjunct al comandantului P.M. Galaţi, pentru a plăti leasingul pentru cele două limuzine de lux pe care le posedă.

Ca fin a lui Nica, Miron vămuieşte contrabanda

Despre avansarea ilegală în grad şi funcţie a comisarului Daniel Miron, în perioada mandatului de ministru al Administraţiei şi Internelor a lui Dan Nica, am tot scris până când Dan Nica la şi năşit. După ce PSD a fost scos de la guvernare, înainte de prezidenţialele din toamna lui 2009, pedele s-a tot prefăcut că-l înlocuieşte din funcţia de inspector şef al IPJ Galaţi,dar Mircea Toader n-a reuşit decât să-l facă unul dintre adjuncţii lui Dănuţ Lefter, căruia îi vom rezerva o prezentare aparte! Căci comisarul Lefter este flancat strâns de tot în funcţia sa de inspector şef de către adjuncţii Daniel Miron şi Doru Geru!
Vedeţi, domnule Igaş, că există sesizări ale Inspectoratului Judeţean al Poliţiei de Frontieră Galaţi (IJPF), prin care se atrage atenţia că cetăţenii români şi moldoveni susţin că „sunt oamenii şefului Miron Daniel de la IPJ Galaţi”, afirmaţii pe care aceştia le perorează pentru a se sustrage cercetărilor făcute de către vameşi şi poliţiştii de frontieră. Întrebaţi-l pe comisarul şef Bădălău, inspectorul şef al IJPF Galaţi, ce trafic de influenţă a făcut Daniel Miron la el şi ce s-a întâmplat cu marfa de contrabandă trecută ilegal prin Vama Oancea. Audiaţi-l pe agentul şef din IJPF Galaţi, George Streşină, cel care a fost arestat din Vama Oancea în urma unor interceptări telefonice, poate acum nu mai tace în legătură cu felul în care se împarte marfa de contrabandă şi poate vă spune de ce beneficiază el de un regim de detenţie preferenţial.

Cine formează cele două grupuri de interese

Ştim că monitorizaţi Impact-est prin agenţia naţională de presă AGERPRES, care este unul dintre abonaţii ediţiei noastre electronice, domnule ministru Traian Igaş. Observaţi, aşadar, că găştile de interese, devenite grupuri infracţionale, macină din greu încrederea cetăţenilor în INSTITUŢIA POLIŢIE, lucrătorii oneşti ai acesteia fiind astfel discreditaţi. Cu asemenea capi ai poliţiilor amintite, eficienţa managerială în IPJ Galaţi tinde către zero.
Acei poliţişti oneşti ne-au spus să vă mai comunicăm că primul grup de interese este format comisarul şef Marius Dobrea, şef al P.M. Galaţi, comisarul Daniel Miron şi comisarul şef Marius Rotaru, iar cel de-al doilea e format din comisarul Cornel Mototolea, şeful Biroului de Combaterea Crimei Organizate din judeţele Galaţi, Brăila şi Vrancea, comisarul Lulu Suliman, comisarul Gabriel Bîrligea şi de un alt om al BCCO.
La ce lege şi legalitate să ne mai aşteptăm când şefi ca Marius Dobrea, Daniel Miron şi Mitică Petrea cântă Corul Vânătorilor dimpreună cu „oameni de afaceri” din zona cenuşie, făcând măcel prin braconajul practicat pe spaţii nedestinate vânatului. Să vă spună nea cutare din Cudalbi cum a nimerit o alică din arma şefului Marius Dobrea, care folosea arma într-un spaţiu interzis şi fără autorizaţia necesară, în ochiul lui.
Din 2009 până acum victima a tăcut pentru că i-a fost blătuit un dosar penal în care era inculpat, iar unei rude de a lui, aflată în străinătate, i s-a găsit un loc de muncă.
Uitaţi-vă, dle Igaş, în raportul detaliat pe 28 de pagini pe care corpul de control al MAI l-a întocmit şi în care a atras atenţia asupra gravelor disfuncţionalităţi manageriale ale actualei conduceri a IPJ Galaţi. Se mai remarcă în raport lacunele de pregătirea teoretică şi practică a celor care conduc poliţiile amintite, acestea răsfrângându-se asupra calităţii Instituţiei Poliţiei OFERITĂ cetăţenilor din judeţul Galaţi.
Apărut în Impact-est din 31 iulie 2014

(R.I.) 19 - ianuarie - 2018

2 Responses so far.

  1. kata spune:

    ROTARU MA ÎNȘELAT.IAM DAT 4 JANTE PTR LIMUZINA SA ȘI DE 4 ANI NU MI SAU PLĂTIT.ESTE UN ESCROC NAȚIONAL

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

16 universităţi di

În total, România este prezentă cu 16 universităţi în topul ...

Întreruperile de en

Ca urmare a sesizărilor venite din partea cetăţenilor, dar şi ...

Incidenţa judeţul

INCIDENTA JUDETUL GALATI 23.09.2021

COMENTARIU Marius Op

PNL-ul i-a deziluzionat, rînd pe rînd, pe mulţi. Personal, mi-am ...