logoImpact EST nr. 886 - 20.09.2021

Vasăzică, creştinii ortodocşi credincioşi sunt „fanatici religioşi” retrograzi şi „narrow-minded” când afirmă că rockeriştii sunt satanişti? Sunt argumente inteligente să spunem nu. Plecăm de la incapacitatea de a înţelege că de fapt când spui de cineva că este „Satanist” asta nu înseamnă că el are coarne sau coadă, ci este vorba, la nivel de concept, de ieşirea oamenilor din ORDINEA divină, precum Lucifer (care la origine era arhanghel, „purtător de lumină”) şi care atunci când a ieşit din „ordinea lui Dumnezeu” a fost aruncat din cer cu toţi îngerii intunecaţi neascultători care l-au urmat. Asa încât toţi oamenii care i-au urmat lui Lucifer, asemeni îngerilor căzuţi, au fost cei ieşiţi din ordinea lui Dumnezeu „adică cei care aveau o parte” luciferică în ei ( mai mică sau mare), care se „traduce” prin nemulţumire, revoltă şi neascultare. Din acest p.d.v., probabil că fiecare dintre noi suntem/cădem la un moment dat într-o astfel de  dezordine, revoltă sau neascultare şi de aceea Biserica creştină „amendează” astfel de atitudini, explicând că ele nu vin de la Dumnezeu (care este IUBIRE). De aceea căderea in „deznădejde” sau mai modern – ” depresie” – este „amendată” de Biserica Creştină, căci fiind absenţa luminii lui  Dumnezeu/Hristos, ea este DEMONICĂ (căci a 3-a cale nu există!) Din acest p.d.v., misiunea noastră, a oamenilor pe pământ, este să revenim la ORDINEA din care am „căzut” (atunci când am urmat, fără să ne dăm seama, pe Lucifer, prin revoltă, dezordine şi neascultare), adică să ne întoarcem la Dumnezeu, schimbându-ne atitudinea – dintr-una de dezordine etc., într-una de „ordine”, pace şi.. ASCULTARE! De fapt, noi toţi am ieşit din …ASCULTAREA lui Dumnezeu şi trebuie să revenim la ea! Acestea este realitatea dură a momentelor actuale pe care le trăim noi, sau copiii noştri şi numai Rugăciunea ne mai poate ajuta. Păcat însă că la acea discotecă „Colectiv” au plătit „mânia” lui Dumnezeu mulţi tineri nevinovaţi sau „naivi” (acum chiar nu mai contează ce au fost) care au trecut „întâmplător” într-un moment nepotrivit / necugetat printr-un loc rău famat, mai exact.. într-un spaţiu unde se făcuse deja magie neagră, cu programe energetice negative sau invocaţii demonice de tot felul (cine ştie?) care au început sa „lucreze” şi s-au amplificat, întrucât şi energiile actuale s-au amplificat şi tot ce gândim se materializează! Mare atenţie la gânduri! Ce trebuie să înţelegem cu toţii din acest dureros accident pentru noi toţi românii? Atenţie, nu rămâneţi indiferenţi la ce se întâmplă în jurul dvs.,  interveniţi la timp în viaţa copiilor sau a tinerilor din jurul dvs. pe care îi iubiţi ,  căci Dumnezeu nu se lasă batjocorit de nimeni NICIODATĂ! (Mihaela Dumitriu, profesor de Istoria Civilizaţiilor la Universitatea Dunărea de Jos).

22 - noiembrie - 2015

2 Responses so far.

 1. gheorghe spune:

  Bine spus!
  SI altii…
  „Isterica propaganda pentru „inlaturarea suspiciunilor neintemeiate de satanism”, declansata dupa TRAGEDIA petrecuta in Ajunul de Halloween.”

  http://www.fluierul.ro/jsp/article/indexDisplayArticle.jsp?artid=515649&title=razboiul-ideologic-pornit-pe-cenusa-mortilor-si-a-arsilor-din-club-colectiv-marea-manipulare-de-ce-propaganda-sistemului-si-ateii-cheama-preotii-ca-sa-inlature-in-ochii-multimii-suspiciunile-neintemeiate-de-satanism-
  —————————-
  „Fiţi treji, privegheaţi. Potrivnicul vostru, diavolul, umblă, răcnind ca un leu, căutând pe cine să înghită” (1 Petru 5: 8).

  https://sitadeasa.wordpress.com/2015/11/17/multimea-dezlantuita-la-concertul-hard-rock-de-la-paris-din-13-noiembrie-2015-canta-melodia-saruta-l-pe-diavol-in-momentul-cand-au-inceput-atacurile-teroriste-din-pacate/
  ————————–
  PARIS CONCERT CROWD WAS SINGING ‘KISS THE DEVIL’ THE MOMENT TERROR ATTACKS BEGAN
  http://investmentwatchblog.com/paris-concert-crowd-was-singing-kiss-the-devil-the-moment-terror-attacks-began/
  ——————————–
  Arizona pastor blames Paris attacks on ‘sinful nation of France’
  https://ca.news.yahoo.com/blogs/daily-buzz/arizona-pastor-blames-paris-attacks-on-sinful-201121582.html
  ————————————-

 2. gheorghe spune:

  Faceti „highlight” pe zonele albe sa vedeti link-urile de accesare a opiniilor si luarailor de pozitie ale caror titluri se vad.
  (evidentiere cu cursorul).

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Aceşti habarnişti

Indivizii aceştia, care, cică, sunt ai noştri şi care hotărăsc,în ...

Gala premiilor PIMM

Mereu reuşeşte Marian Filimon, acum pentru a 20-a oară, să ...

Cică se vrea veceu

Aflăm că în laboratoarele Primăriei Galaţi s-a pus la copt ...