logoImpact EST nr. 889 - 17.10.2021

Suma este una uriaşă, uluitoare, care îngheaţă sângele în vene şi unui milionar în euro, nu neapărat în lei noi. Dar pe Gabriel Constantinescu, fostul locotenent al defunctului Cătălin Chelu, căci despre el este vorba, nu-l atinge nimeni şi nimic, la ce saci de bani mânuieşte el. Conform surselor din taberele care sunt în război total pentru împărţirea imperiului „Chelu”, acesta are de plătit amenzi emise de către Autoritatea de Supraveghere Financiară în sumă totală de peste 9.000.000 de lei noi. Sancţiunile financiare date de ASF sunt motivate de nerespectarea mişcărilor de capital prin vânzarea-cumpărarea de acţiuni de către Gabriel Constantinescu, cel care pare a fi sub Ştefan Constantin ca profitor al Imperiului „Chelu”, cea de-a treia grupare formată din mama, cele cinci-şase neveste şi copiii lui Chelu fiind în pierdere masivă de influenţă şi de capital. Gabriel Constantinescu a încasat amenzi după amenzi din cauza tranzacţiilor de valori mobiliare (vânzări de acţiuni) neanunţate public aşa cum prevede legea, pentru a nu pierde controlul asupra companiilor pe care le-a acaparat. La ora asta, Constantinescu controlează din umbră Mobila Rădăuţi, Galfinband Galaţi, Altur Slatina şi Mecanica Roates Târgovişte. Dar ASF se lamentează ca o „babă comunistă”, în loc să acţioneze pentru recuperarea celor 9.000.000 lei noi de la un singur debitor. În schimb, alte instituţii ale statului înfiinţează executări silite şi popriri pentru persoane fizice care datorează statului sume între 50 şi 500 de lei… Atenţie ASF: ACESTE AMENZI SE SUPUN PRESCRIERII!

Gelu CIORICI 17 - ianuarie - 2020

10 Responses so far.

 1. Tudoran spune:

  Asemenea sume fabuloase amendă? Probabil că au fost date într-un interval de timp mai mare, dar de ce nu s-a încasat nimic şi de s-a ajuns la această sumă? Fiscul mai există, sau există pentru amenzile date unor elevi şi amărăşteni ce sunt prinşi prin tramvaie fără bilet.

 2. Nelu spune:

  Parcă acum vreo cîteva luni spuneaţi că acest Constantinescu nu era Gabriel, ci George şi datora vreo 4 miliarde de lei amenzi de la ASF.ul ăsta şi pe care fiscul nu le încasa. Cum a ajuns la suma asta de care vorbiţi? Şi-a schimbat şi numele?

  • pesimistu spune:

   Dragă Nelu, esti în mare eroare, George este unul, Gabriel este altul, amîndoi sînt fraţi şi sînt mafioţi, unul este mai hîrşîit, cel mare, Gabriel. Amîndoi l-au rupt pe Chelu la parale şi acum sînt baştani, sînt ful de rovele. Ei şi gaşca lor a cam pus botul la toată averea lui Cătălin

 3. Silvia Postolache spune:

  Cum să fie bani de pensii, salarii dacă sunt asemenea specimene care nu îsi onorează obligaţiile datorate către stat? Dar nu sunt mai vinovaţi peroanele angajate cu salarii foarte mari din instituţiile statului obligate să încaseze de la cetăţeni obligaţiile datorate?
  Vina este a acestor angajaţi, pentru care ar trebui să existe sancţiuni foarte mari, ei sunt principale vinovaţi.

 4. Marin spune:

  Vreau si eu sa va platesc pentru un articol,cum se procedeaza ?mentionez ca subiectul meu este suta la suta real, multumesc!

  • Gelu Ciorici spune:

   Bună ziua, domnule Marin. Dacă nu e un articol publicitar, nu trebuie să plătiți nimic. Dacă ce ne veți relata puteți proba si cu documente, vă invit la un dialog, sau îmi trimiteți totul pe mail geluce@yahoo.com. Telefon 0746 119 411.

 5. fanica spune:

  Acest Constantinescu Gabriel are de plată sume fabuloase dar nu din amenzi: e mai periculos, căci e virba de răspunderi angajate din furăciunile făcute prin ţară

 6. Vlad iulian spune:

  De delapidarile uriase si grup infractional create de Constantin Stefan cand scrieti?
  La Electroarges, Amplo Ploiesti,Metalica Oradea,Braiconf Braila..etc uitati va pe bilanțuri si vedeti pierderi in cascada spre faliment din 2014 pana azi

 7. Bianca spune:

  Acest individ poate fi considerat cel mai mare escroc în libertate din Romînia, l-a furat pe Cătălin Chelu, sub masca unui om de încredere el era omul care i-a adus sfîrşitul. Unul în cimitir altul se lăfăie în lux exorbitant cu toată clica lui de moldovence care l-au distrus pe Cătălin. Sper ca să plătească pentru mîrşăviilor comise în ultimii 20 de ani.

 8. Grigoriu spune:

  Ar fi bine să vedeţi ce prăpăd a făcut acest individ la fabrica de mobilă ALPROM Pitesti, sper că acest personaj macabru va fi în curând acolo unde îi este locul: după gratii. Are prea multe suflete pe constiinţă, sper să nu-si găsească linistea pînă va închide ochii. Stie el despre ce este vorba.

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg