logoImpact EST nr. 875 - 16.06.2021
  • Nasol că am avut dreptate din nou! Aţi văzut unde a atacat Primăria din nou? Exact acolo unde sunt cariere de granit şi fier vechi căcălău. Adică pe Traian, la zona dintre Rizer şi str Radu Negru şi pe pasajul din faţa depoului de tramvaie. Și pe Traian, şi la depou, lovitura este dublă: şine de tramvai numai bune de vândut la recuperări (apropos, cât aţi încasat domn Primar de la fermele metalice babane de la Arena de Box?) şi excelente pavele de granit, perfecte pentru vândut unor oameni cu cap din Occident sau chiar din Europa de Centru, care pavează în draci, cam cum asfaltează în draci Stan Galaţii.
  • Ce n-au făcut toţi tâmpiţii politici proptiţi ca directori la Apaterm şi Apă Canal în 26 de ani de destrăbălare de partid, pare că va face BERD-ul. Cam pe la primăvară, BERD şi Calorgal vor să pună de o distribuţe pe orizontală, care să bage sula în coastă rău platnicului. Pe baza unei analize a sistemului local şi a unor decizii de ultimă oră, Calorgal va primi o finanţare pentru un program pilot – toate blocurile arondate la două puncte termice vor fi dotate cu distribuţie pe orizontală. Chestia este cum vor fi distribuite preferinţele de selecţie, dar se rezolvă la partid, la naiba!
  • Aoleu şi văleleu, cum o să supravieţuim, cum o să trecem peste şomaj şi peste diversiunile din alegeri fără politicienii care trebuie trimişi acasă, care au dosare de penali? Dan Nica, Florin Pâslaru şi Victor Dobre nu vor mai fi în listele pentru viitorul Parlament? O cere poporul uituc şi prost, dar mult, ieşit în stradă!? Dar asta este incredibil, impardonabil, tragic şi de neacceptat!? Cât tragism! Va mai exista democraţie, libertate, fraternitate şi egalitate şi după?
  • Hopa! O echipă de oameni de ştiinţă vrea să reconstruiască una din cele şapte minuni ale lumii antice, Colosul din Rodos. Minunea lui Stan, tunelul pe sub Dunăre, rămâne doar un SF, adică un studiu de fezabilitate care a ras nişte milioane de euro din bugetul pârlit al Galaţiului în defavorizare. Chestia spinoasă este dacă viitorul tunel al lui Stan va avea pe el celule solare, ca Colosul, dar se rezolvă, nu e timpul pierdut. În ultimul an de mandat, mai trage domn Primar Stan încă un SF, neamuleee! Hai, marş la vot!
  • Vremea trece , dar ideile trăsnit – ţicnite ale ales – numiţilor pe funcţii din Primăria Stan rămân. Azi rămâne de pomină propunerea ca să se dea spre folosinţă un teren de 5000 mp pentru a fi construită o sală de sport destinată celor fără bani. Carevasăzică, pe bani privaţi, să fie făcută o sală de sport pentru persoane cu dizabilităţi. Cică un oarecare investitor Ştefan Lazăr, solicită „darea în administrare sau în folosinţă a terenului în suprafaţă de 4.500 – 5.000 de metri pătraţi situat în strada Milcov, calea Smârdan, zona Lidl, pentru construirea unei săli de sport destinată copiilor, pentru a-i ţine departe de droguri şi violenţă.” Mda, bună idee! Dar la fel de bună era şi ideea cu facerea căldurii din arderea gunoaielor, şi pentru treaba asta uriaşă, colosală pentru un oraş plin de gunoaie politice, nu s-a găsit nici un teren.
CroniCariul de serViciu 22 - noiembrie - 2015

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Important

Din motive judiciare, suspendăm apariţia tipărită a Impact-est, începând de ...

Fotbalul – „Oţe

Tot am stat şi ne-am gândit, să scriem, să nu ...

Fostul BJATM, actual

După aproape doi ani de judecare cu firmele administrate de ...