logoImpact EST nr. 900 - 28.01.2022
  • Vrei să vezi ceva mai greţos şi mai indigest din meniul de campanie de pomană electorală? E simplu, te uiţi la cum dă Tonta cel voios microbuze şcolare cadou la tot poporul imbecilizat de sărăcie. Și gata, ţi se întoarce stomacul pe dos. Nu dă de la el, dă de la Guvernul nostru naţional, dar avantaj are PSD, în vecii vecilor. Păi, da ce credeaţi, că a trecut vremea pomenilor şi spălării creierelor? La asta, PSD e tătic, e năşic, e jupân, e naşparliu.
  • Fraţilor, e sucită a lui Voicilă! Tocmai era să salutăm demolarea cuibului de şobolani de lângă farmacia Ținc-căci, vorba aia, se poa ditai Muzeu al Colecţiilor cu colecţie de şobolani şi zoi aruncate în stradă? Ei da, se poate, ba mai rău.N-am avut noroc din nou, nenorocirea de staul pentru boschetari a devenit o cotineaţă pentru adunat gunoaie. Desigur, cu semnătură de la Arhitecta şefă de pomană (de pomină) Teodora Voicilă, strânsă de pe drumurile municipale să-şi fumeze ţigările în biroul de architect şef. Apropo, Teodora Voicilă, demisia!
  • Credeam că la Comisia de Circulaţie, burduşită cu poliţişti inteligenţi şi ingineri docţi se va analiza şi stupizenia care se produce în circulaţia de pe Brăilei, între ora 5 şi 6. Nu se analizează şi o uriaşă idioţenie continuă. Adică se consumă curent degeaba la semafoare şi se poluează cu spor la toate intersecţiile, unde cârdurile de autobuze, trolee şi maşini de toate capacităţile stau la stop pe Brăilei şi aşteaptă să treacă nimeni pe Coşbuc, pe Traian sau pe Roşiori.
  • Coadă la Elice, blocaj, nervi, clacsoane, busculadă. De ce? Pentru că trecea prin zonă căruţa cu sacii împuţiţi ai băieţilor jegoşi care fac de fapt afaceri pe rahatul de proiect ISPA Gunoi, moştenit de Stan de la Nicolae. Dunărea curge, căruţa trece, oraşul rural se reaşează pe noile valori, Stan e UNPR-ist şi Noul Galaţi duduie a retardare şi golăneală de tip autobază. Poate că aşa se impun noile embleme ale Galaţilor: ba Picu la Cantină, ba Vicleanu la CJ, ba Alexandru la jefuit autogara, ba hodoroaga cu gunoaie!
  • Poliţiştii lui Manoliu sunt chemaţi la interesul cetăţeanului, să pună pe fugă bandele de beţivi de noapte, care se aciuază chiar sub ferestrele blocului. Ce face poliţistul? ”Hai, bă , băieţi, împrăştierea, că nu pot dormi hodorogii de la apartamentul…” Ia mai scuipaţi pe geam, măăă, sau spargeţi-l niţel!
  • Festivalul de Teatru “Butterfly effect”, iată, pune puţin din prea prăfitul Galaţi pe harta culturală.În perioada 22-28 septembrie, Teatrul Dramatic „Fani Tardini”, în parteneriat cu Primăria Municipiului Galaţi şi Social Act Theatre va desfăşura ediţia I a Festivalului de Teatru „BUTTERFLY EFFECT”. Acesta va cuprinde diverse conferinţe, un atelier de improvizaţie teatrală şi unul de expresie corporală, numeroase piese de teatru, concerte (Adrian Nour- finalist la Vocea României), dar şi un show cu Florin Piersic Jr. Biletele se pot găsi la Yoobi Pub şi la casieria Teatrului Dramatic „Fani Tardini”. Felicitări, Galaţi, pentru un festival promiţător!
  • A trecut 4 ani, o lună şi 16 zile de când o denivelare cu intenţie lăsată de imbecilii din administraţia Nicolae pe asfaltul de pe str. Ghe Doja (cam între str. Nae Leonard şi blocurile noi) a fost preluată de imbecilii din administraţia Primarul Stan. Hopul îşi face treaba cu strălucire-paradeşte osiile şi pivoţii şi capetele de bară de la maşinile plătitorilor de impozite. Facem sesizare oficială şi scrisă-trimiteţi domn Primar Marius Stan nişte specialişti să răzuiască pragul ăla imbecil de aproximativ 2 m lungime şi 2 cm înălţime. Nu ne iluzionăm că va fi vreo reacţie până terminaţi mandatul, dar orşicât, noi continuăm să numărăm şi pe mandarul uneperist.
CroniCariul de serViciu 19 - septembrie - 2014

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Gelu Ţăranu, adic

Gelu Radu a pus un picior ca un stabilopod în ...

Deficit de 18 judec

O fi ea extrem de grea, sau aproape imposibilă admiterea ...

Jupân Pucheanu taxe

De când e primar,don Pucheanu a dublat taxa de habitat ...