logoImpact EST nr. 855 - 23.01.2021

În zilele de 11.02.2015 şi 13.02.2015, în prezenţa a peste o sută de fermieri din judeţul Galaţi, au avut loc, în sala de conferinţe a hotelului VEGA, două simpozioane pe teme de agricultură.

Miercuri, 11.02.2015, firma „SYNGENTA” şi-a expus în faţa celor prezenţi printr-o comunicare tehnică şi de marketing într-un format gen studio de televiziune, produsele pe care compania le are în portofoliu, şi anume, seminţe de porumb, floarea – soarelui, cereale, rapiţă, legume. De asemenea, reprezentantul companiei SYNGENTA a venit cu precizări tehnice.

Exemplu: factori abiotici şi biotici, cum ar fi: apa, căldura, îngrăşămintea, temperatura, perioada optimă de însămânţare, recoltare etc, pentru obţinerea de producţii mari. Acelaşi lucru s-a petrecut şi în data de 13.02.2015, când protagoniste au fost companiile CAUSSADES SEMENCES GENETIC şi renumita firmă BAYER.

Grupul CAUSSADES SEMENCES a punctat dorinţa de consolidare a departamentelor companiei, şi anume: cercetare, dezvoltare, producere şi condiţionare, comercial, marketing. Plus categorii de seminţe foarte performante.

În acelaşi ton, reprezentanţii firmei BAYER, renumită de altfel în toată lumea, şi-au prezentat diversitatea seminţelor, a categoriilor de îngrăşăminte, ierbicide, insecticide etc.

S-au punctat şi anumite recomandări de folosire optimă asupra tratamentelor la plante contra bolilor şi dăunătorilor acestora.

Şi totul a decurs într-un dialog activ cu fermierii din sală, care erau extrem de interesaţi de noutăţile expuse de către cele trei firme.

În curând, saptamânalul Impact-est va conţine suplimentul de forţă, AGRRICULTURA ne scoate din foame prin SATUL la putere de STAT.

Ioan Dan Pintilie 21 - februarie - 2015

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Casa Agronomului a f

Aflată în administrarea Direcţiei Pentru Agricultură Judeţeană Galaţi, Casa Agronomului, ...

Buget de 4,7 milioan

Dă, Doamne, cu Aghiasmă Mare să auzim cum sfârâie cu ...

Final de an dezastru

Finalul anului 2020 a fost nefericit pentru fostul deputat Mihai ...