logoImpact EST nr. 886 - 18.09.2021

În zilele de 11.02.2015 şi 13.02.2015, în prezenţa a peste o sută de fermieri din judeţul Galaţi, au avut loc, în sala de conferinţe a hotelului VEGA, două simpozioane pe teme de agricultură.

Miercuri, 11.02.2015, firma „SYNGENTA” şi-a expus în faţa celor prezenţi printr-o comunicare tehnică şi de marketing într-un format gen studio de televiziune, produsele pe care compania le are în portofoliu, şi anume, seminţe de porumb, floarea – soarelui, cereale, rapiţă, legume. De asemenea, reprezentantul companiei SYNGENTA a venit cu precizări tehnice.

Exemplu: factori abiotici şi biotici, cum ar fi: apa, căldura, îngrăşămintea, temperatura, perioada optimă de însămânţare, recoltare etc, pentru obţinerea de producţii mari. Acelaşi lucru s-a petrecut şi în data de 13.02.2015, când protagoniste au fost companiile CAUSSADES SEMENCES GENETIC şi renumita firmă BAYER.

Grupul CAUSSADES SEMENCES a punctat dorinţa de consolidare a departamentelor companiei, şi anume: cercetare, dezvoltare, producere şi condiţionare, comercial, marketing. Plus categorii de seminţe foarte performante.

În acelaşi ton, reprezentanţii firmei BAYER, renumită de altfel în toată lumea, şi-au prezentat diversitatea seminţelor, a categoriilor de îngrăşăminte, ierbicide, insecticide etc.

S-au punctat şi anumite recomandări de folosire optimă asupra tratamentelor la plante contra bolilor şi dăunătorilor acestora.

Şi totul a decurs într-un dialog activ cu fermierii din sală, care erau extrem de interesaţi de noutăţile expuse de către cele trei firme.

În curând, saptamânalul Impact-est va conţine suplimentul de forţă, AGRRICULTURA ne scoate din foame prin SATUL la putere de STAT.

Ioan Dan Pintilie 21 - februarie - 2015

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Aceşti habarnişti

Indivizii aceştia, care, cică, sunt ai noştri şi care hotărăsc,în ...

Gala premiilor PIMM

Mereu reuşeşte Marian Filimon, acum pentru a 20-a oară, să ...

Cică se vrea veceu

Aflăm că în laboratoarele Primăriei Galaţi s-a pus la copt ...