logoImpact EST nr. 876 - 23.06.2021

Prin Programul intitulat „Antreprenorul lunii”, Ambasada SUA în România aduce lunar în prim plan persoane şi companii care demonstrează că ştiu să-şi găsească locul prin îndrăzneală, perseverenţă şi curajul de a transforma ideile în realitate. Aşa putem cunoaşte antreprenorii români care valorifică oportunităţile unice existente în industria şi în regiunile din România.

În anul 2002, soţii Florentina şi Dumitru Toader au înfiinţat firma de mobilier pentru copii Romina. Ei au remarcat existenţa unei nişe pe piaţa SUA privind mobilierul ecologic pentru copii. Acum, peste 10.000 de copii, cei mai mulţi din SUA, dorm în paturile realizate la comandă de firma Romina. Ambasada SUA anunţă că firme ca aceasta vor beneficia de proceduri vamale mai eficiente, formalităţi mai simple, tranzacţii electronice şi expediere mai rapidă a produselor lor dacă se va încheia Parteneriatul Transatlantic pentru Comerţ şi Investiţii, acordul de liber schimb SUA-UE aflat în prezent în faza de negocieri.

Nominalizările pentru competiţia „Antreprenorul lunii” se pot trimite la RomanienEntrepreneur@state.rov, ne mai informează purtătorul de cuvânt al Ambasadei SUA.

R.I. 2 - octombrie - 2015

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Încă o ultimă or

Din Galaţi, oraşul cu cea mai multă apă, pentru profit ...

Ultima oră: Ploi to

Formarea ciclonului din Marea Neagră a fost filmată din satelit. ...

Susanul lui Rodeanu

Avem o ştire de... penultima oră, doamnelor şi domnilor! Ea ...

Ghetoul de la Viaduc

Documentarea care stă la baza acestui reportaj a fost realizată ...