logoImpact EST nr. 876 - 23.06.2021

După o viaţă jertfită pe altarul muncii, celebra avocat Domnica Toader, atâta de celebră încât politicianul Nicu-Mircea-Ţuţu Toader stă în umbra ei, mai ales după ce i-a câştigat 500.000.000 de lei vechi, cu titlu de depăgubiri din banul public pentru că a fost persecutat de securitate pe când era director al Centrului de Calificare al Flotei NAVROM, nu s-a retras la o binemeritată pensie anuală, după cum am crede. Nuuu, doamna avocat profesează şi îi mulţumim şi pe această cale, că demult, în vreo două rânduri, chiar ne-a apărat voluntar. Dar atunci nici ea, nici al său soţ nu erau ameţiţi de puterea politică, bisericescă şi nici de cea a banului, chiar dacă aveau suficienţi şi atunci. Acum, conform declaraţiilor oficiale, documente pe care ne bizuim afirmaţiile, doamna avocat Domnica are venituri anuale, numai din pensie, mai mari decât leafa de parlamentar a soţului. Deci, ea a încasat pe anul 2012 o pensie privată şi o asigurare în valoare de 183.745 de lei noi. De la stat, a încasat o pensie de doar 50.706 lei noi. În total, de la ING şi de la stat, 234.451 de lei. Adică undeva la 50.000 de euro într-un an. E bine ca la aceste venituri să nu le adăugăm şi pe cele de la cabinetul de avocatură, pentru că s-ar putea să ameţim. Căci tot nu ne iese din cap acel onorariu record de 8 miliarde de lei vechi.

Grig IONESCU 6 - septembrie - 2013

2 Responses so far.

  1. SCURTU VIORICA ECATERINA spune:

    DORESC DIN TOT SUFLETUL SA VA UREZ LA MULTI ANI! DE SF.DOMNICA PRECUM SI INDEPLINIREA TUTUROR REALIZARILOR CU OCAZIA TRECERII IN NOUL AN .

    CU STIMA SI PROFUND RESPECT ,

    SCURTU VIORICA ECATERINA

  2. basil spune:

    Permteti-mi va rog sa ma asociez ”PROFUND-ULUI ” respect ptr. d-na avocat de ziua onomastica SFANTA CUVIOASA DOMNICA si nu in ultimul rand SFINTEI JUSTITII LOCALE .

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Încă o ultimă or

Din Galaţi, oraşul cu cea mai multă apă, pentru profit ...

Ultima oră: Ploi to

Formarea ciclonului din Marea Neagră a fost filmată din satelit. ...

Susanul lui Rodeanu

Avem o ştire de... penultima oră, doamnelor şi domnilor! Ea ...

Ghetoul de la Viaduc

Documentarea care stă la baza acestui reportaj a fost realizată ...