logoImpact EST nr. 869 - 06.05.2021

Mandatul magistraţilor de la Curtea de Apel Galaţi, care evaluau activitatea profesională a judecătorilor, a încetat în ultimul trimestru al anului trecut. Drept pentru care judecătorul dr. Ioan Apostu, judecătorul Constantin Cârcotă, ca membri plini, şi judecătorul Anica Ioan, ca membru supleant, au fost înlocuiţi prin Hotărârea nr. 3/07.01.2014 a Colegiului de conducere al Curţii de Apel Galaţi.

De asemenea Colegiul a hotărât ca în locul primilor doi membri plini să fie desemnaţi judecătorii Valentina Vrabie şi Marcian-Marius Istrate. Ca membru supleant a fost desemnată judecătoarea Simona Bacşin. Plenul Colegiului a reţinut că cei trei magistraţi au fost instruiţi ca evaluatori ai activităţii profesionale a judecătorilor.

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii, întrunit în 23.01.2014, a luat act de solicitarea privind modificarea componenţei comisiei de evaluare şi, prin Hotărârea nr. 100, numeşte, la aceeaşi dată, noii membri ai înaltului for, aşa cum fusese adoptat şi propus de către Colegiul de conducere al Curţii de Apel Galaţi, prezidat de către judecător Mihaela Neagu, preşedinte al Curţii de Apel Galaţi şi membru de drept al amintitei comisii.

Urăm sănătate celor plecaţi din funcţii şi succes noilor veniţi, comentarii pe această temă urmând să facem în ediţiile viitoare.

Aşadar, din 3 martie 2014, noii membri plini şi membrul supleant vor intra în dreptul de a-şi evalua…colegial colegii.

Gelu CIORICI 28 - februarie - 2014

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Fundaţia „Andreia

Se ştie de când limba română că prost nu-i ...

Se vor mări pensiil

Nu de puţine ori am auzit despre erorile de calcul ...

La puşcărie şi di

Este greu în sistemul penitenciar românesc doar pentru deţinuţii slabi ...