logoImpact EST nr. 871 - 16.05.2021

După tot ceea ce s-a întâmplat sau se mai întâmplă în România, cu privire la POLIŢIE şi în primul rând la clasa politică post-decembristă, lichelele acestea de la noi nu sunt în stare neam să priceapă ceva. Da, oameni buni, nu reuşesc sub nici o formă ( nu vor?, sfidează?), a înţelege că este necesar să avem un alt mod de a face politică, faptul că este necesar să avem alţi indivizi, că nu se mai poate aşa?! Într-o bătaie de joc greu imaginabilă, într-un jemanfişism cronic, într-un sictir faţă de cei ce au ieşit în stradă, faţă de populimea votantă, POLITRUCII gălăţeni se scarpină în cur şi se scobesc între dinţi, râgâind a suficienţă şi dispreţ. Iată, noi o să vă exemplificăm, cu ceea ce am aflat pe surse sigure (că doar nu ne-a invitat nimeni), ce s-ar fi întâmplat în urbea noastră şi nu numai, în ultimele zile şi care vin să confirme cele arătate de noi în articolul de faţă. Cică, săptămâna trecută, în pădurea Gârboavele, la proprietatea – cârciumă, luată moacă şi devenită fief al desmăţurilor şi chiolhanurilor clanului de partid, s-ar fi petrecut o mare adunătură. Aşa cum ne-au învăţat alde Nica şi Pâslaru, la orice cutremur petrecut în partid sau în afară, dar cu consecinţe pentru acesta, ei organizează întotdeauna o băută cu purceluşi la tavă sau berbecuţi la proţap. Asa au înţeles EII, aşa au fost învăţaţi, încă de pe vremea lui Plătică Vidovici, că pot să treacă mai uşor peste necaz, că pot să-şi înece amarul, că pot să-şi strângă rândurile să devină mai uniţi. Da, oameni buni şi dragi cititori şi la bine şi la rău, cârciuma, băutura şi viţelul la cuptor, sunt liantul de bază la pe-se-de, alinarea şi garanţia noilor succesiuni în politica de rahat a Republicuţei de Galaţi.

Aşadar, cu mic şi mare, aleşii tot cu funcţii în pe-se-de, adunaţi ca în codru la Gârboavele, au făcut-o lată de ciudă că nu mai sunt la guvernare, deoarece comandantul suprem Dragnea a sacrificat Guvernul şi PARTIDUL, pentru a-şi salva pielea.

Acum, unii mai deştepţi din pe-se-de (că sunt, din fericire, cam puţini) nu au venit la paranghelie, iar cei care au venit nu au înţeles de ce, cum, semnificaţia, de ce nu se schimbă nimic?, privind în gol, scrâşnind din dinţi, înjurându-i pe alde Nica şi Pâslaru în barbă. Majoritatea, însă, cu unsoare pe bărbii, râdeau, se hlizeau, făceau glume proaste, înjurau Dumnezeii cui?, abţiguiţi sau beţi ca porcii, îmbrăţişând stejarii din pădure. Cuvântul de ORDINE? Lăsaţi, băi!, că o să treacă şi asta, câteva luni nu o să murim şi TOT NOI o să venim la putere. Ce mai, PARANGHELIE cu miros de PARASTAS!

În aceeaşi notă (dar fără băutură şi haleală la vedere) sâmbătă, la Casa de Cultură a Sindicatelor a avut loc o Conferinţă organizată de Uniunea pentru Progres a tovarăşului general izmenar Oprea, la care şi-au adus contribuţia la sala plină şi la toate cele, alde Chebac, Picu, (cu toată populimea care mănâncă pe tabel la cantina săracilor), Marius Stan&Comp.

Şi aici o adunătură, de aiurea, la o conferinţă organizată cu scopul de a masca izgonirea de la GUVERNARE, scăderea în SONDAJE şi spulberarea de pe scena politică a intendentului chiloţar.

Discursuri cuminţi, foarte cuminţi, mobilizatoare şi aici de noi succesuri, „vom face şi vom drege”, festivism, populism, pupat „piaţa independenţei” etc. Cică pe unii mai cu capul pe umeri i-a apucat voma, alţii cică au avut senzaţii retro din anii comunismului, adică angajamente, hei-rupism, pentru că populimea o să vadă ce a pierdut. S-a stabilit la nivel central şi ei au parafat la nivel local că, gata, vor merge în alegeri strâns uniţi, cuplaţi şi „penetraţi” cu pe-se-de, situaţie care va asigura confortul, liniştea şi siguranţa viitorilor aleşi pe listele comune de pe buletinele de vot. Marele câştigător va fi Marius Stan, unicul şi singurul candidat UNPR şi PSD la alegerile ce va să vină, peste cinci luni de zile. Gata, ura şi la gară, cu frenezie şi zâmbetul pe buze, cu încredere spre viitorul de aur al Galaţiului, se va construi şi celebrul „Pod pe sub Dunăre” al progresiştilor conduşi de Stan.

Acum, ĂŞTIA care au ieşit în stradă, alde ĂŞTIA cu carte, cu oarece avere, oameni de afaceri, cei care nu mai rabdă, se întreabă dacă nu cumva chiar nu ar trebui să-şi radicalizeze atitudinea dând de pământ cu toate aceste gunoaie politice, uscături şi profitori ce au împănat politicul local.

Ce este trist şi înfiorător este că nici la alţii în ogradă, adică la PNL sau la a-l-d-e Durbacă, lucrurile nu stau mult mai diferit. Aceleaşi viziuni, aceleaşi apucături, aceleaşi reeşapate personaje, figuri triste ale politichiei de cumetrie ale Galaţiului. Speranţe de altceva? ZERO! Poate o nouă REVOLUŢIE cu ieşire în stradă, dar de data aceasta cu lideri incontestabili şi cu revendicări fără de care nu se mai pleacă „acasă”, că tot trăim într-o ţară DEMOCRATICĂ, LIBERĂ şi membră a UNIUNII EUROPENE.

Obiectiv 27 - noiembrie - 2015

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

În dosarul penal di

Gălăţenii au sfidat din nou instanţa Săptămâna trecută a avut loc ...

Şeful Casei de Pens

Încercăm să plafonăm cuantumul mare şi să creştem pensiile mici, ...

Funcţionar de prim

Funcţionarul public al unei primării, condamnat în trei dosare penale. ...