logoImpact EST nr. 893 - 04.12.2021

Adevărul este că noi nu am militat niciodată (ba din contră), ca din patru în patru ani să schimbăm fruncea instituţiilor cu alţi şi alţi lipitori de afişe sau strigători de lozinci. Întotdeauna, dacă s-a nimerit, din întâmplare, ca acei ce au primit sinecura de partid de a fi în frunte chiar să fie buni şi profesionişti, am militat să rămână în continuare pe funcţie, să facă treabă, să o facă bine.

Dar dacă laşi pe funcţie indivizi, adevărate loaze, care nu ştiu, nu se pricep, s-au ţinut de porcării, şi-au bătut joc de toate şi de tot, ni se pare o mare prostie.

Din păcate avem de ăştia, încă pe funcţii, iar alde Saghian dorm în păpuşoi, nu văd, nu aud, sau de-alde Dobre pe care nici în cur nu-l doare.

Vreţi exemple? Aţi auzit de Sănătate, de Mediu, de…, dar de Inspecţia în Construcţii, unde inspector şef este Capeţis Cristian? O să spuneţi că ce avem cu individul cu pricina, ce dacă era portocaliu din cap până în picioare? Iar noi o să spunem că nimic, din acest punct de vedere.  Pe noi ne doare că „privatul” cu afaceri bunicele în ale termopanului s-a lăsat de tot de ele şi a devenit „funcţionar public”. Adică parvenirea de la privatla STATe dovedită. Şi ca să vă daţi bine seama ce bine estela STAT, e faptul că cine a dat de gust, în veci nu se mai întoarce în privat nici neam.

Salariul mare îl ai? Îl ai! Respectat de „alţii”, eşti? Eşti! Loc de muncă moale, cât de cât sigur, este? Este! Concedii, zile libere, sâmbătă şi duminică acasă, fără număr? De acord! Şi tot aşa, nu mai spunem că mai şi pică „ceva”.

Numai că, în cazul nostru cu pricina, nu putem să uităm de multe altele care ţin de caracter, de educaţie, de „a fi om”. Păi, ne aducem aminte când era el vopsit în portocală ce coadă de topor, ce arogant era, ba chiar obraznic, agresiv, că nu-i ajungeai nici la nas cu prăjina. Ştiind el ce forţă politică are în spate, cât de susţinut era, cât de impertinent şi violent era cu ceilalţi de altă culoare, de la alte instituţii, Primărie, mediul de afaceri etc. Vă mai aduceţi aminte când era el să ne „dărâme” blocurile şi să plătim amenzi grase pentru lucrările de izolaţie termică? Despre călcarea în picioare a Primăriei? Sau despre comenzile primite pe linie de partid de „a disciplina” pe cei care nu voiau să cotizeze?

Au fost agenţi economici terorizaţi, amendaţi, controlaţi, oprite lucrările, băgaţi în „suveică” pentru că nu înţelegeau dictonul inventat „ciocu’ mic, acum suntem noi la putere”.

Uitaţi, măi tovarăşi pe-se-dişti, neoliberali sau de aiurea, conducători de găşti politice, că nu aţi reuşit nici după aproximativ doi ani să faceţi ca lucrurile să intre într-o matcă a NORMALULUI, să reperaţi greşelile, să promovaţi oameni cu potenţial moral şi profesional indiscutabil.

Aşa înţelegem noi, de ce, în fapt, din patru în patru ani, noi votăm toţi ca proştii, iar voi mâncaţi caşcavalul într-o frăţietate şi nesimţire dovedită.

JAP 16 - ianuarie - 2014

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Primarul şi cei 15

Aceşti izmenari stau toată ziua cu stufu-n gură şi calcă ...

HARTA COLINDELOR ROM

HARTA COLINDELOR ROMANESTI  

Andrea Chiş candide

Judecătoarea Andrea Chiş, plecată în CSM de la Curtea de ...

Gabriela Baltag, can

• „Mi-aş dori să redau CSM transparenţa de odată. Trebuie ...

Informare contribuab

INFO-Solicitarea certificatelor de rezidenta din SPV de catre PF