logoImpact EST nr. 860 - 26.02.2021

catalinAla Procopenco, una dintre cele cinci neveste ale defunctului Cătălin Chelu a fost amendată cu două miliarde de lei vechi de către Agenţia de Supraveghere Fiscală, creată pe fostul CNVM, din cauză că nu a făcut la termen oferta de preluare de acţiuni de la SC ELECTROARGEŞ SA. De altfel, acum câteva zile, năbădăioasa nevastă a înstrăinat nelegal o serie de bunuri ale companiei piteştene.

Dar ca să scape de ASE ea vinde joi, 6 august 2015, 2,54 milioane de acţiuni cu, atenţie, numai 1,2 milioane de lei noi. Acţiunile erau deţinute la Electroargeş prin firmele din salba lui Chelu, şi anume Goras Consulting, Prosanio şi Epsomatic, la care Ala Procopenco este administrator. Acţiunile sunt „cumpărate” ca să rămână în intimitatea Alei şi a lui Constantin, de către firma SC Constantin Relative Investment SRL Bucureşti, aparţinând lui Ştefan Constantin!

Cei apropiaţi de fenomen opinează că Ala pregăteşte demolarea imperiului cred de geniul rău al lui Cătălin Chelu, principiul dominoului fiind deja declanşat odată cu această vânzare a 2,54 milioane de acţiuni ale Electroargeş, unde Ala nu mai deţine controlul. Da, dar Electroargeş este (era) acţionar majoritar sau semnificativ la număr mare de firme din salba creată de CCC, firme la care se pierde controlul şi prin ele controlul la care acestea sunt (erau) acţionare.

Vom continua.

Gelu CIORICI 3 - septembrie - 2015

One Response so far.

  1. Dobre spune:

    Erau pe sechestru?

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

APIA poate începe p

Cât se încasează la vaca de lapte sau la vaca ...

Alţi afacerişti g

Argus SA Constanţa: pagubă 1.187.549.40 lei Se pare că uleiul constăţean ...

Mobila piteşteană

Despre dosarul în care sunt implicaţi cei doi gălăţeni pentru ...

Cum a ratat Tecuciul

Tecuciul, un oraş cu o mână de putred-bogaţi şi cu ...