logoImpact EST nr. 893 - 04.12.2021

Iată lista celor 20 de magistraţi interceptaţi de DNA-ST Ivan

Procurori

 1. Ionel Gâlcă – prim-procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Galaţi (PJG)
 2. Gabriel-Marcel Enciu – procuror şef adjunct al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Galaţi (PCApG)
 3. Gabriela Enciu- procuror PCApG
 4. Virgil Luparu – procuror şef Secţia Urmăriri Penale – PCApG
 5. Carmen Luparu – procuror PCApG
 6. Silvia Racoviţă – procuror PCApG
 7. Nicoleta Hagiu – procuror PCApG
 8. Dumitru Hagiu – fost procuror PCApG – avocat
 9. Ion Lefter – procuror şeful Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea
 10.  Valerică Căpăţână – procuror CAp.G – acum pensionat
 11.  Ion Ciafalon – procuror şef al DIICOT-ST Galaţi
 12.  Sorin Cărare – procuror DIICOT-ST Galaţi
 13.  Ion Popescu – procuror-inspector PCApG – acum pensionar
 14.  Dinu Gâlcă – regretatul procuror general al PCApG

 

Judecători

 1. Iulian Gâlcă – judecător Curtea de Apel Alba, fost preşedinte al Consiliului Superior al Magistraturii, fratele răposatului Dinu
 2. Mariana Ghena – fost preşedinte al Curţii de Apel Galaţi, acum judecător la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a României
 3. Croitoru Sandina – preşedinte al Secţiei Penale a Tribunalului Vrancea
 4. Liviu Herghelegiu – preşedinte al Secţiei Penale a Curţii de Apel Galaţi
 5. Dorina Vasile – judecător Curtea de Apel Galaţi

5 secund. Chestor Iamandi Luca – fost rector al Academiei de Poliţie „Al. I. Cuza” Bucureşti.

 

La această listă se adaugă numeroşi avocaţi, poliţişti, notari publici, profesori şi oameni de afaceri cărora Gh. Ivan le-a distrus cariera şi viaţa. Să ne spună procurorul şef Gh. Ivan câţi bani publici a tocat pentru a realiza numai interceptările exemplificate, considerând demersul nostru mediatic drept o cerere pe Legea 544/2001 privind accesul la informaţiile de interes public, asta ca să nu se mai folosească de trompeta Făcăleţ pentru a ne transmite că în dosarul Viorel Gheorghiţă şi alţii au fost tocaţi 300.000 de lei.

Şi să ne mai spună vajnicul cavaler al dreptăţii din DNA-ST Galaţi, devenită DNA-ST Ivan şi BORDEL  în care el priveşte life partidele de sex dintre procuroarea dr. Mihaela Agheniţei şi ex-deputatul pedele, avocat Mihail Boldea, de ce din 2008 şi până astăzi nu a trimis în instanţă Dosarul AVIASAN, care îl are ca protagonist în tunul imobiliar de circa 40 de milioane de euro, motive pentru care din banul public a fost cheltuită o sumă uriaşă cu „FUGA” dus-întors a acestuia în KENYA, cu serviciile speciale după el. Iar socoleala să o dea Ivan în faţa CSM-Secţia Procurori.

 

Sesizăm CSM să verifice cum toacă Ivan şi acoliţii lui banul public

Chiar dacă Gh. Ivan reprezintă un organ de urmărire penală şi chiar dacă urmărirea penală este nepublică, cheltuirea banului public nu trebuie lăsată la îndemâna personajelor cu conduită patologică accentuată, ca în cazul lui Ivan.

Mai devreme sau mai târziu, CSM trebuie să se sesizeze, trebuie să verifice şi să constate ce face procurorul şef Ivan şi acoliţii lui cu banii noştri.

Facem doar elementara precizare că 10% din aceşti bani tocaţi aiurea ar fi fost suficienţi pentru medicamentele necesare azilelor de bătrâni, bolnavilor cronici, copiilor instituţionalizaţi or bolnavilor de cancer. Din nefericire, mare parte din aceste sume este cheltuită haotic şi iraţional pentru satisfacerea intereselor bolnave ale acestui individ, care a maculat  toată justiţia din judeţele Brăila, Galaţi şi Vrancea, tocând pentru asta bugetul consolidat al statului fără nici un rost.

Se spune în legătură cu acest personaj sinistru că este campionul plângerilor şi sesizărilor la CSM şi la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (PÎCCJ). Dar este REGRETABIL că SISTEMUL  l-a apărat şi îl apără, însă suntem curioşi dacă în urma unui control temeinic (pe care Impact-est îl cere public instituţiilor vizate, cărora le remitem şi ediţia de faţă) vizavi de cheltuirea banului public şi a abuzurilor săvârşite, va mai fi apărat şi nimeni nu i se va imputa nimic.

 

Reflexe şi influenţe asupra onoarei şi reputaţiei tuturor magistraţilor de pe raza Curţii de Apel Galaţi

Halul de incompetenţă managerială şi profesională a lui Gh. Ivan a transformat, aşa cum a reflectat întreaga mass media audio, video şi scrisă, DNA-ST Galaţi într-un BORDEL care influenţează onoarea şi reputaţia tuturor magistraţilor din judeţele Galaţi, Brăila şi Vrancea. Iar asta s-a putut întâmpla pentru că Gh. Ivan a fost apărat de fosta conducerea DNA-Structura Centrală şi de CSM-Secţia Procurori. În numele numeroşilor cititori, a opiniei publice, în general, care ne sesizează direct or prin alte mijloace, ne simţim obligaţi cetăţeneşte, fără a face afirmaţii certe, că ceea ce se întâmplă la DNA-ST Galaţi trebuie verificat, iar opinia publică plătitoare a cheltuielilor exorbitante făcute de către Gh. Ivan, trebuie, într-un fel sau altul, să primească justificări. Să nu uităm că acelaşi procuror foloseşte PARTICULAR autoturismul DNA pentru deplasarea la Facultatea de Drept unde are cursuri şi că a înşelat avutul public cu un apartament.

 

Se ştia din aprilie 2012 că DNA-ST Galaţi a devenit BORDEL

…în care Ivan era spectator la partidele de sex life, dintre colega sa, dr. Agheniţei, şi inculpatul Boldea. Şi cu toate acestea el a primit confirmarea pentru încă un mandat de procuror şef. Dar nu este încă târziu pentru infirmarea soluţiilor date de acest individ care a transformat Justiţia şi oamenii care muncesc în acest domeniu, prin intimidare şi teroare, în propria moşie.

Sperăm că după toate criticile argumentate şi susţinute cu documente pe care l-am adus conducerii DNA-ST Galaţi, şi în urma acestui oripilant scandal crescut la sân de Gh. Ivan, care a cunoscut şi acoperit multă vreme (din aprilie 2012) ceea ce se întâmpla în instituţie, organele în drept să stabilească adevărul obiectiv fără de nici o influenţă a mass media televizată, or a celei scrise, întrucât ceea ce afirmăm în ediţia de faţă reprezintă doar informaţii devenite de notorietate în ultimele două zile, dar şi informaţii ale unor surse anterior verificate.

Rămânem pe subiect.

Gelu CIORICI 5 - aprilie - 2013

2 Responses so far.

 1. Raneti Tudor Andrei spune:

  majoritatea acestor asa-zisi magistrati interceptati sunt schizofrenici, precum am publicat pe forumul http://militia.freeforums.net/

  Mai putin de jumatate din numele de mai sus imi sunt necunoscute adica n-au savarsit infractiuni impotriva mea si nu le-am deschis dosar penal in consecinta

  Interceptarile sunt insa mai putin importante deoarece evident toti acesti nebuni iti trimit dovezile infractiunilor acasa 😀 Interceptarile o fi pentru dosare se santaj ale securistilor…

 2. Raneti Tudor Andrei spune:

  Cititi cu ce se ocupa mafia alcatuita din acesti asa-zisi magistrati pe masura ce le voi publica dosarele penale aici: http://militia.freeforums.net/

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Primarul şi cei 15

Aceşti izmenari stau toată ziua cu stufu-n gură şi calcă ...

HARTA COLINDELOR ROM

HARTA COLINDELOR ROMANESTI  

Andrea Chiş candide

Judecătoarea Andrea Chiş, plecată în CSM de la Curtea de ...

Gabriela Baltag, can

• „Mi-aş dori să redau CSM transparenţa de odată. Trebuie ...

Informare contribuab

INFO-Solicitarea certificatelor de rezidenta din SPV de catre PF