logoImpact EST nr. 889 - 20.10.2021

A doua ştire produsă de deputatul penele, Victor Paul Dobre, se referă la structura preşedintelui României, Klaus Iohannis. El ne-a relatat că a avut deseori prilejul să stea în preajma actualului şef al statului, mai ales în lunga campanie electorală. L-a cunoscut şi i-a intuit structura din oţel de calitate germană. Crede cu dovezi că acesta este omul faptelor bine pregătite şi împlinite, nu al vorbelor care premerg venirea sau ratarea lor. Ştie că Johannis nu stewardizează din motive de orgolii muiereşti, or din cauze de pariuri de cancelarie provincială. Pur şi simplu Preşedintele are un filtru vast prin care trece totul, doar că este în formă de pâlnie. Iar ca dintr-un bou băgat în acest angrenaj să-ţi iasă pe dincolo, brusc, un cârnaţ, e nevoie de ceva timp rumegat pe gânduri. Iar Klaus gândeşte prea puţin cu vorbe. Eu mi-am exprimat anumite îndoieli. V.P. Dobre zice: „Uite, Gelu, cei de la Sibiu erau disperaţi în 2004, când după un an de mandat în oraş nu s-a întâmplat decât abandon şi lipsă de edilitate. Şuşotelile, nemulţumirile au devenit din mocnite, aţâţate şi arţăgoase. Şi a ieşit neamţul după fix un an în faţa Consiliului şi a urbei şi a anunţat demiterea tuturor directorilor şi şefilor din Primăria Sibiu. Apoi s-a pornit, şi de neoprit a fost ”… Am citat aproximativ.

Ehei, păi hai să vedem ce tăiem de Crăciun, căci e rost de sistat toate importurile de porci, măgari şi alte lighioane politice de nenumit cu alinturi de animale sălbatice, pentru a nu le jigni pe cele din urmă. Până atunci promit să tac despre Preşedintele ţării mele. Adică până pe 8-9 ianuarie 2016.

Dacă nici atunci nu va strivi cu un singur călcâi toate jivinele, îmi rămâne să cred că ar fi mai bună Carmen să devină Johannis!

Gelu CIORICI 11 - septembrie - 2015

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg