logoImpact EST nr. 893 - 30.11.2021

În ziua în care cea mai mare putere a lumii îşi lua „rămas bun ” de la unul dintre cei mai „buni” fii ai săi, în acea zi America a arătat că a cam ajuns la finalul jocului .
Sicriu de aur, sute de mii de americani în lacrimi, mii de idioţi căzuţi în genunchi, cerându-şi iertare de la populaţia de culoare, pupându-le pantofii, toată această mascaradă grotescă a devenit simbolul marii Americi??
Imaginea cu primarul Mineapolisului, agăţat de sicriu, ca să nu se prăbuşească de durere, vărsând lacrimi de crocodil, este cireaşa de pe tort. Aşa ceva???
Soţia eroului naţional, cea care nu îşi mai văzuse soţul de 6 ani, după ce o părăsise lăsând-o singură cu o fiică de trei luni, ţipă de când a murit eroul, că a rămas fără pâine, deşi timp de 6 ani nu a primit nici firimitură de pâine de la soţul care o lăsase cu ochii în soare. Şi uite cum americanii, ruşinaţi şi complexaţi de sindromul „omului alb”, s-au mobilizat şi au făcut donaţii de 20.000.000 de dolari pentru sărmana văduvă a eroului naţional. Ce, nu este tare???
Şi mai este:
Universitatea Massachusetts a înfiinţat o bursă George Floyd. Nimic nu este prea mult pentru eroul de culoare, nu?
Urmează premiul Nobel pentru pace, acordat post mortem. Ce tare ar fi, nu credeţi?
Marele Floyd, marele erou, arestat pentru jaf armat, trafic şi consum de droguri (ultimul act de eroism fiind când a pus cuţitul la burta unei femei însărcinate, cerându-i bani), iar după ce şi-a turnat complicii a primit o pedeapsă redusă.
Un adevărat erou pentru care America stă în genunchi…??
Şi în numele lui, jafurile, violenţele cresc în oraşe ca New York, Los Angeles: unele surse spun că 89 de poliţişti ar fi fost omorâţi, o fată de 17 ani ar fi fost violată, sute de poliţişti în maşinile de poliţie incendiaţi, străzi în flăcări, magazine distruse, parcuri… până şi lebede omorâte, săracele victime colaterale ale unui război al oamenilor.
Jon Biden, candidatul democrat la Preşedinţia marii puteri mondiale, USA, cu o formă gravă de demenţă senilă, a căzut şi el în genunchi în faţa coşciugului aurit, cerându-şi,în lacrimi, iertare de la eroul de culoare.
SUPERB ! Mai este ceva de comentat? Nu.
Aaaaa, ba da:
Filmul „Pe aripile vântului”, interzis. Minunat! Ce poate fi mai minunat decât minunata viaţă, cu minunatele ei surprize pe care le trăim în aceste minunate vremuri???
WTF? cum zice americanul.

Roxana Adriana Ionescu 19 - iunie - 2020

One Response so far.

  1. Silviu spune:

    Sunt tare curios, care mai este treaba cu revoltele din America? Văd că la televizor de vreo săptămînă nu se mai aude nimic despre asta.

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Informare contribuab

INFO-Solicitarea certificatelor de rezidenta din SPV de catre PF

Creșă nouă în cl

Primăria municipiului Galați informează că, în urma licitației publice, a ...

Informare - lumini f

Primăria municipiului Galați informează că în apropierea Sărbătorii Sfântului Apostol ...

Lucrări de semnaliz

Primăria municipiului Galați informează că, începând cu data de 26.11.2021, ...

Doi judecători ai C

Justiţiabilul Ion Banu este de zeci de ani într-o bătălie ...