logoImpact EST nr. 886 - 17.09.2021

Golovatii Mihaela a devenit, la finalul acestui an, principalul acţionar al SPIT SA Bucovina din Suceava, aceasta reuşind să achiziţioneze peste 33% din acţiunile respectivei firme. Ultima tranzacţie, cea făcută cu SIF Muntenia, de la care a cumpărat pachetul de acţiuni reprezentând 6,06% din acţiunile SPIT SA Bucovina, a adus-o în postura de acţionar principal al societăţii sucevene. Din culisele tranzacţiilor de la societatea suceveană, am aflat că aceasta ar deţine în fapt peste 50% din acţiunile societăţii, în cărţi fiind un apropiat al acesteia, Damian Costel. Acesta a reuşit performanţa de a cumpăra cu o sumă modică, de la Galgros SA Galaţi, 98% din acţiunile SC Bidelcram Investment SA Brăila, firmă ce deţine 21,42% din acţiunile SPIT SA. Pentru mulţi pare de neînţeles pentru ce frumoasa basarabeancă ar investi la firma suceveană care a încetat activitatea de producţie de anişori buni. Cunoscătorii ştiu că SPIT SA Suceava are vreo 10 hectare de teren într-o zonă comercială, teren ce valorează cu mult peste 10 milioane de euro. Vânzarea de către societate a terenului se pare că este iminentă şi Golovatii Mihaela va obţine un profit substanţial prin investiţia făcută. Se pare că aceasta se bucură de consiliere financiară deosebită, reuşind să se afirme prin tranzacţiile bursiere făcute în ultimii doi ani.

Analistul de serviciu 18 - decembrie - 2020

5 Responses so far.

 1. Ameli spune:

  Bravo Mihaela! Să înţelegă toţi că femeile pot fi frumoase, blonde şi… deştepte. Mergi înainte în ciuda tuturor invidioşilor, demonstrează că sunt multe femei inteligente şi cu simţul afacerilor în sânge.

 2. Dan spune:

  Această superbă tipă este căsătorită?

 3. Gigi spune:

  Ultima achiziţie a acestei doamne este la Galfinband SA Galaţi, vreo 21% din acţiuni, tranzacţii făcute în noiembrie-decembrie.

 4. Sergiu spune:

  Am mai spus că această tinerică nu este decît o interfaţă, e nevasta lui Constantinescu Gabriel care spală prăduiala făcută prin firmele lui Chelu.
  Are o groază de acţiuni trecute pe numele ei la Electroarges, la Comat, la Galfinband, la Rotes şi multe altele. La SPIT Suceava este altă socoteală, dar se împute treaba acolo. Asta se cheamă spălare bani şi se apropie şi de ea tăvălugul cînd va trebui să dea socoteală.

 5. Delia spune:

  Mai există acel Oficiu de spălare a banilor? Totul s-ar rezolva rapid dacă instituţiile statului şi-ar face treaba. Cine nu poate justifica sume uriaşe de bani, confiscare şi cu asta basta.

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Gala premiilor PIMM

Mereu reuşeşte Marian Filimon, acum pentru a 20-a oară, să ...

Cică se vrea veceu

Aflăm că în laboratoarele Primăriei Galaţi s-a pus la copt ...

Bustul lui Spiru Pl

Ţărăniştii de Galaţi, nedemni de acest partid istoric, darămite ...

Modificări de trafi

Primăria municipiului Galaţi informează că, începând cu data de 15 ...