http://impact-est.ro/wp-content/uploads/anunt-nou.jpg
logoImpact EST anul XXII – 2022, nr. 921 - 27.09.2022

Eşti un rusofil elitist, genul traveler, pasionat de budism, mantre, chakre şi destinaţii exotice? Vrei să îţi impresionezi prin rafinament şi opulenţă bula de tovarăşi rusofili? Hai în Buriatia, regiunea care asigură carnea de tun a Rusiei în Ucraina şi care îşi aşteaptă admiratorii suveranişti, anti-globalişti, din România.
Situată între Lacul Baikal şi Mongolia, la capătul de est al Siberiei, este una dintre cele mai sărace regiuni ale Rusiei, în ciuda faptului că deţine unele dintre cele mai mari zăcăminte de resurse naturale ale ţării.
Capitala sa, Ulan-Ude, este un oraş din Siberia de Est. Piaţa principală Ploshchad Sovetov găzduieşte uriaşul Monument al Capului lui Lenin.
În centrul Ulan-Ude este şi un lac plin cu fenol, format din 70.000 de tone de deşeuri toxice acumulate de la Uzina de reparaţii de locomotive şi maşini de cale ferată încă din anii 1930. Fenolul a fost produs de centrala de gaz care a fost închisă în 2005. Nu s-au făcut eforturi pentru a curăţa lacul sau a transporta deşeurile la gropile de gunoi dedicate.
Dacă eşti un admirator sincer al Moscovei şi al războaielor sale, nu mai ai motive să aştepţi. Hai în Buriatia ca să trăieşti viaţa liber, intens, dezlănţuit, şi să le poţi striga în faţă tuturor neomarxiştilor, ca un român mândru: “Ami place domnu Putin”

Sursa: Anti-Spootnik: Basarabia e România 15 - septembrie - 2022

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

We will never forget

Am urmărit funeraliile Reginei de la început, până la sfârşit, ...

Gorbaciov

Democraţia îşi are virusările ei. Este, printre altele, dreptul păduchilor ...

Avocatul spune şi c

“- Notificăm în scris furnizorul de energie şi contestăm întinderea ...

Derută în exprimar

Paronimele constituie o categorie semasiologică (formată în funcţie de forma ...