logoImpact EST nr. 867 - 16.04.2021

Toată lumea a luat la cunoştinţă prin intermediul mass-media despre, chipurile, „paranghelia” din biroul premierului, făcându-se un tam-tam imens pentru un chiştoc de trabuc, ţinut ostentativ de Bogdan Aurescu, actualul ministru de Externe, şi un pahar de whisky, alături de unul cu bere, care se aflau în posesia sărbătoritului. Dacă ar fi să folosim un termen din fotbal, mulţi s-au dus după fentă. Eu nu cred că chestia respectivă a fost întâmplătoare. Prea a fost pantaloni scurţi, pistol cu apă. Să judecăm:
Poza respectivă a fost făcută de cineva din interior. Altfel nu se putea. Înăuntrul încăperii erau doar indivizi agreaţi de jupân. Deci, poza a fost făcută cu resentimentul – sau, poate chiar la indicaţia stăpânului, care era în acelaşi timp, sărbătoritul. Cum a ajuns în spaţiul reţelelor de socializare? Intenţionat, cum altfel! Şi, deci, în felul acesta amărăşteanul, fie el pensionar, şomer, responsabil în timpul liber, avea material de bârfă, şi uita de promisiunile PNL-iste, cele cu 40% la pensii, măriri de salarii, alocaţii pentru copii, şi alte, şi alte vrăjeli, care au paralizat opţiunile electorale ale individului cu vagi posibilităţi de supravieţuire. Unii pot considera că pandemia de viruşi şi coroane a venit pe capul puterii ca o roată de moară. Nix. A fost un incredibil ajutor nesperat. În acelaşi timp le-a dat un subiect de discuţii PSD-iştilor care pentru moment au scăpat din vedere chestiunea cu mult visata moţiune de cenzură care l-ar putea pune pe dom Sică în situaţia de a-şi serba următoarele evenimente care i-ar puncta traiectoria vieţii personale, în alte locaţii.
O altă problemă care dă peste cap – printre foarte multe altele, ar fi chestiunea măştilor de protecţie anticoronavirus, şi a medicamentelor pentru bolnavii cronici.
Lăsând la o parte faptul că OMS-ul a categorisit vreo 23 de feluri de textile ca nefiind cu posibilităţi protectoare, putând deveni chiar periculoase pentru acei care le folosesc, distribuirea acestora, ca să nu mai spun de preţ, este deficitară la maximum. Concret, în marketuri, ca şi în unele farmacii măştile se vând la pachete de 5 sau 10 bucăţi, iar unde se dau la bucată preţul este cu 3 în faţă. Despre medicamente, ce să mai vorbim! Probabil preşedintele şi guvernanţii sunt rupţi total de realitate.
Dau exemplul unui medicament vital pentru bolnavii de diabet. SIOFORUL. În foarte multe farmacii nu există, iar unde mai poate fi găsit, te loveşti de interesele obscure, dar nu lipsite de avantaje, ale farmacistelor, care folosesc tot felul de tertipuri pentru a te împiedica să intri în posesia lor.
Astfel, clica superioară a PSD-iştilor, acuză clica superioară a PNL-iştilor de minciună, incompetenţă, corupţie, etc. Probabil ştiu ei ce spun. Pentru că, după cum stau lucrurile, într-adevăr guvernanţii noştri, una spun şi alta fumează.

DIP - DIP 11 - iunie - 2020

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

A.G.A. Ordinară de

Conducerea SC Transtec SA Tecuci, cu sediul în Tecuci, judeţ ...

Mogulul cu greutate

Prin târgul nostru, aşa, ca o boare, ca un ecou ...

În UE se fură înt

De aia Parchetul Anticorupţie al Uniunii Europene (PAUE) trebuie să-şi ...