logoImpact EST nr. 893 - 02.12.2021

Asociaţia Club Liberal Galaţi, organizaţie non-guvernamentală apolitică, în esenţă, dar inspirată de valorile liberale, ia act cu îngrijorare şi este în total dezacord cu modul în care domnul George Stângă îşi negociază în ministere, la lumina zilei, interesele strict personale, politicianiste şi meschine, din funcţia de preşedinte al PNL Galaţi şi uzând de statutul de parlamentar al României. Considerăm că, prin asemenea practici, George Stângă nu poate reprezenta liberalismul din fruntea organizaţiei gălăţene!
Fie că sunt sau nu susţinători ai actualei conduceri liberale gălăţene, atunci când media naţională scoate la iveală asemenea năravuri, întrebarea care trebuie să preocupe pe toţi liberali gălăţeni este aceasta: ce-i de făcut?
Ce-i de făcut, în condiţiile în care PNL Galaţi este confiscat şi pus să lucreze pentru interese personale şi meschine?
Ce-i de făcut când, după o falsă şi eronată strategie de campanie în alegerile locale, domnul George Stângă a permis ca PSD să devină atotputernic?
Ce-i de făcut cu comunitatea locală, în condiţiile în care, fiind la guvernare, liberali gălăţeni nu pot şi nu vor să acţioneze mai departe de propriul interes, ignorând voturile celor care i-au ales?
După mascarada organizării alegerilor în organizaţia municipală a PNL Galaţi, urmează alegerile judeţene pentru care domnul George Stângă şi-a depus candidatura la funcţia de preşedinte! Dacă această mascaradă se va şi repeta şi aici, se va confirma încă o dată, dacă mai este nevoie, faptul că PNL Galaţi nu mai reprezintă decât instrumentul lui George Stângă pentru combinaţii politice şi de afaceri pe persoană fizică şi cumetrii girate de generaţia „altfel”!
Într-adevăr: din păcate, „altfel” raportat la valori şi principii, etică politică şi onestitate care trebuie asumate fără ezitare atunci când ocupi fotoliul de lider şi eşti în slujba comunităţii care te alege!
Drept urmare, ne adresăm public conducerii centrale a Partidului Naţional Liberal pentru a acţiona în direcţia invalidării candidaturii domnului George Stângă la funcţia de preşedinte pentru apropiatele alegeri la organizaţia judeţeană!
În plus, solicităm domnului George Stângă gestul de onoare, care să salveze imaginea PNL în comunitatea gălăţeană: retragerea candidaturii sale pentru funcţia de preşedinte al organizaţiei judeţene a PNL Galaţi!

Club Liberal Galaţi 28 - iulie - 2021

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Primarul şi cei 15

Aceşti izmenari stau toată ziua cu stufu-n gură şi calcă ...

HARTA COLINDELOR ROM

HARTA COLINDELOR ROMANESTI  

Andrea Chiş candide

Judecătoarea Andrea Chiş, plecată în CSM de la Curtea de ...

Gabriela Baltag, can

• „Mi-aş dori să redau CSM transparenţa de odată. Trebuie ...

Informare contribuab

INFO-Solicitarea certificatelor de rezidenta din SPV de catre PF