logoImpact EST nr. 900 - 28.01.2022

Deputatul PNL Dumitru Oprea atrage atenţia, într-o declaraţie de presă, că, în lipsa oricăror rezultate în actul guvernării, „coaliţia PSD-ALDE şi-a stabilit ca prioritate să genereze, fără întrerupere, maculatură şi grafice colorate, prin care să arate cât de bine o va duce românul peste două decenii“. Parlamentarul ieşean face trimitere la anunţata „Strategie de dezvoltare economică şi socială pe termen lung «România 2040»“, document care ar urma să fie generat de o comisie condusă de liderul PSD, Liviu Dragnea.
Redăm integral declaraţia deputatului PNL Dumitru Oprea:
„După ce a pus în operă un pachet de măsuri fiscale care a bulversat economia, în numele unui sacrosant Program de guvernare, acum, Liviu Dragnea, cuprins de o puternică vocaţie a ctitoriei, doreşte să îşi lase amprenta asupra ţării printr-un document intitulat „Strategia de dezvoltare economică şi socială pe termen lung «România 2040»“. Un asemenea demers, menit să marcheze destinele românilor pentru mulţi ani de acum încolo, nu putea fi lăsat pe mâna oricui, aşa încât va fi condus de însuşi liderul PSD. Toţi experţii par să fi dat bir cu fugiţii din ţară, iar viitorul naţiunii riscă să depindă de un singur om.
În lipsa oricăror rezultate în actul guvernării, coaliţia PSD-ALDE şi-a stabilit ca prioritate să genereze, fără întrerupere, maculatură şi grafice colorate, prin care să arate cât de bine o va duce românul peste două decenii.
Însă, după cum se ştie deja, majoritatea promisiunilor din documentele oficiale ale guvernării nu se regăsesc în realitate, aşa cum este cazul şcolilor, spitalelor, autostrăzilor, veniturilor crescute ale românilor. Numai atacurile legislative vizând slăbirea sistemului de Justiţie se concretizează în fiecare zi de guvernare!
Iar dacă cineva are curaj să le arate liderilor PSD-ALDE cum este România reală, au grijă să găsească vinovaţii: de la simplii cetăţeni, care manifestă împotriva guvernului, şi până la americani.
Totuşi, motivele eşecurilor pe bandă rulantă în actul guvernării sunt mai mult decât evidente: nepriceperea crasă, lipsa de pregătire a celor care ne conduc, exercitarea discreţionară a puterii de o singură persoană, aplicarea consecventă a modelului susţinerii baronilor locali ş.a.
Oricâtă propagandă ar face actualii guvernanţi, adevărul îi va ajunge întotdeauna din urmă, iar cifrele privind colectarea veniturilor la bugetul de stat sunt doar o frântură din tabloul general.
Există o speranţă. Mania grandorii şi a puterii, de care suferă liderii PSD-ALDE, va fi curmată mai repede decât aceştia se aşteaptă. Românii o vor face în mod paşnic, la vot! Însă, vor dura ani buni pentru a repara tot răul făcut sistematic de această guvernare toxică.“

Prof. univ. dr. Dumitru Oprea, deputat PNL 25 - mai - 2018

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Gelu Ţăranu, adic

Gelu Radu a pus un picior ca un stabilopod în ...

Deficit de 18 judec

O fi ea extrem de grea, sau aproape imposibilă admiterea ...

Jupân Pucheanu taxe

De când e primar,don Pucheanu a dublat taxa de habitat ...