logoImpact EST nr. 891 - 28.10.2021

Primarul nostru „care este” o zbârceşte din ce în ce mai rău cu managementul, administraţia, cinstea şi corectitudinea de care credeam că este capabil, pericolul cel mare de a-l crede atingându-ne şi pe noi. Acum, dacă şcoli multe şi adevărate, sau un CV acolo care să te dea pe spate nu prea „este” (iar facultatea ca fotbalist pe vremea lui Ceaşcă ştim noi cum se făcea), de un lucru putem să fim siguri c-a dobândit în lumea fotbaliatorilor, şi anume, şmenul, învârtelile, parandărătul, şmecheria, linsul pe degete până dincolo de cot, intimidarea prin presiune, ameninţare şi măsuri dure de reducere la tăcere a adversarilor.

Ca liberal pârât şi nu născut, cu o intrare în politică pentru asigurarea unei „umbrele” de siguranţă şi poză, întotdeauna s-a manifestat ca adversar al pesedeului şi al liderilor acestuia, nu ca doctrină, ci mai degrabă ca invidie pe funcţiile lor, pe putere, pe dedulcire şi împărţire a cozonacului.

În prezent, constrâns de o alianţă anacronică şi imposibilă, EL încearcă şi reuşeşte să-şi ducă la capăt strategia de anihilare a oricărei forme ce poate să-i atingă autoritatea, voinţa şi „pohta ce-a pohtit”. Cine poate să-l contreze, să se îmbăţoşeze în situaţia dată, este lesne de înţeles: PE-SE-DE.

Da, dar ce ziceţi dacă în Consiliul Local, consilierii pesede rămân singuri sau aproape singuri de aiurea. Ceilalţi, cei care rămân de partea edilului şef vor fi suficienţi: liberalii, o parte din conservatori, pe-de-liştii care de-abia aşteaptă şi la care (surpriză) se adaugă şi P.P.-D.D.-ul lui Chebac, „prietenul” lui Nica.

O să ziceţi că e pură speculaţie, iar noi o să vă spunem că, pe surse, ne-a ajuns la ureche că marele „concurs” pentru director la Cantina Socială a Primăriei a fost deja câştigat de celebrul şef al P.P.-D.D.-ului local, şomerul PICU ROMAN.

Uite aşa, docherul nostru din Port, crescut şi devenit copie la indigo (ca politician) a lui Durbacă, îmbogăţit prin politică şi sinecure de partid, devine un pion de bază pe tabla de joc a lui STAN şi un cuţit înfipt în „spatele” prietenilor pesedişti.

(OB) 22 - februarie - 2013

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Zece la sută din Ar

Cu indemnizaţiile lor speciale, halesc bugetul Armatei cu polonicul. De ...

CONSILIUL LOCAL GALA

                În conformitate cu prevederile art. 133, alin. (1), art. ...

Nou centru medical d

Primăria municipiului Galați informează că va amenaja un nou centru ...

Viorica Sandu: PSD e

Deputatul PSD Viorica Sandu susține că Partidul Social Democrat are ...

Cadrele didactice au

Fundația Vodafone România și Fundația Didactica lansează platforma www.scoalaprofesorilor.ro, o ...