http://impact-est.ro/wp-content/uploads/anunt-nou.jpg
logoImpact EST anul XXIII – 2023, nr. 966 - 04.12.2023

Înţeleg că sunt unii care ameninţă sau se pişă pe ziarişti, dar aia sunt jupâni în Galaţi şi cu funcţii grele în partid şi alte instituţii cam de stat.
Iată că şoferului maşinii GL-42-CJG i s-a umflat simbria de bugetar în buzunar şi s-a apucat de dat interdicţii în parcare de parcă ar fi privată, nu domeniu public.
Miercuri, 21 iulie, pe la 11 eram în faţa sediului C.J. Galaţi şi aşteptam.
Aşteptam de un sfert de oră academic să vină purtătorul de cuvânt al instituţiei, care, neavând vreun birou, sau poate din cauză de COVID, mi-a spus să stau niţel afară.
Poţi fi fotoreporter celebru tocmai venit din zona de conflict – Nicaragua, dacă nu eşti în momentul în care paznicul primeşte telefon că şefu’ coboară – degeaba.
Norocul începătorului. Am fost la locul faptei.
Angajatul MMA Security (o firmă privată pentru că cei de la Poliţia Locală amendează bătrânele care vând leuştean) ce păzeşte sediul C.J. Galaţi primeşte un telefon să anunţe şoferul să tragă maşina la scară că „vine şefu”. Doar că „şefu” s-a sucit şi vrea o aroganţă. Urcă în altă maşină – singur.
După cum este îmbrăcat, cu pantalonii la dungă, cămaşa albă şi ochelari de soare să nu-i deranjeze zeul RA ochişorii, nu cred că pleca la Cosmeşti unde a plouat cu piatră, ci mai degrabă la o cantină să mănâncă şi gura lui ceva.
Maşina GL-42-CJG fuga după el, nu înainte de a-mi spune şoferul printre dinţi şi prin uşa întredeschisă să şterg pozele, că nu am voie să fotografiez cum se consumă benzina de la buget.
Putem trage concluzia că preşedintele C.J. Galaţi a circulat miercuri la două maşini.
Da’ cu pozele ce facem dom Fotea, rămâne cum vrea şoferul?

Silviu Bobi Teodoru 22 - iulie - 2021

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

OAMENI ȘI „CLIȘE

În arsenalul vorbirii stereotipe se înscriu şi clişeele conversaţiei politicoase, ...

CAMPIOANA NOASTRĂ.

O tânără gălățeancă minunată a reușit să demonstreze lumii întregi ...

Un model de Poet - g

Vasile Alecsandri, discurs în Senatul României 1879 DISCURS ŢINUT ÎN ŞEDINŢA ...