http://impact-est.ro/wp-content/uploads/anunt-nou.jpg
logoImpact EST anul XXIII – 2023, nr. 959 - 21.09.2023

Da, Ionuţ-Silviu Bahnaru, mare patron unic al firmei Ideal Windows, nu s-a refugiat bărbăteşte în munţi ci, ca un scormonitor în gunoaie, a fugit prin Glina pestilenţială a Bucureştiului. Şi nu a dispărut din Galaţi cu mâna goală, ci şi cu banii (peste 1,5 milioane de euro) celor pe care i-a păcălit că vor locui în paradisul pe care el urma să-l edifice pe banii beneficiarilor, în strada Ştiinţei, la loc cu linişte şi verdeaţă. Şi când te gândeşti că acest Bahnaru, protejat al preşedintelui CJG, Costel Fotea, era cât pe-aci să construiască (desigur, tot la fel de serios cum a construit şi blocurile) centura ocolitoare a Galaţiului, nu ne rămâne decât să spunem că noi, gălăţenii, ne-am născut fără noroc. Sigur, S.I. Bahnaru şi firma sa Ideal Windows ar fi făcut măreaţa lucrare în asociere cu alte două firme: una din Sofia-Bulgaria, a doua din pesede Piatra Neamţ.

Bahnaru dă găuri şi de la distanţa Glina-Galaţi

Locatarii-proprietari ai apartamentelor din blocul Mazepa Rezidence edificat pe banii lor de firma Ideal Windows, ne-au relatat că sunt disperaţi de ce le face acest Bahnaru.
De la distanţa amintită, el a găurit planşeul de la ultimul nivel al blocului, pentru a edifica, cum era şi normal, locul de retragere al liftului, când acesta ajunge la ultimul etaj. Şi era pe vremea acelor ploi torenţiale, încât apa a ajuns până la parter, făcând din casa scării un dezastru. Asta din cauză că marele constructor Bahnaru nu a aflat că liftul are nevoie de supra-acoperiş precum şi de sub-parter, altfel coborârea şi urcarea liftului se zbate între etajul unu şi penultimul etaj.

Dezastru: apartamente vândute de două ori

Vânzarea de două ori a aceloraşi apartamente este o reţetă repetată de către Bahnaru, pentru a-şi înmulţi banii pentru vacanţele dese în zone exotice. Ultimii păţiţi sunt o familie formată din patru membri, plus încă o alta. Aceste familii achitaseră integral apartamentele din Mazepa Rezidence, dar au fost evacuate din locuinţe, întrucât acestea au fost vândute încă o dată. Acum ceva vreme scrisesem că familia preotului era cazată de Bahnaru într-un apartament de la blocurile Italian Rezidence.
Le-a venit rândul să se mute în locuinţa plătită la blocul din Mazepa, dar apartamentul nu este racordat la apă, gaze şi electricitate. Cum este să trăiţi într-o astfel de precaritate, cu soţia şi doi copii, numai Dumnezeul de Bahnaru ştie!
Aflăm de la păţiţii celor care au achitat integral cele 16 apartamente din strada Ştiinţei, că agenta imobiliară Florentina Gălăţanu vinde cu succes apartamentele de aici, chiar dacă refugiatul Bahnaru a încasat integral banii, dar a uitat să le şi construiască.
Vom reveni.

Gelu CIORICI 28 - august - 2020

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

SE FAC PERECHILE, s

Se intră pe linia dreaptă a startului pentru alegerile din ...

CHIAR DACĂ MARILE L

I-a ciuruit pe toți atacanții care au jucat pe partea ...

Isărescu pleznește

Guvernatorul Băncii Naţionale a României, Mugur Isărescu, susţine că în ...

ADRIAN SEVERIN, SCRI

"Excelenței Sale Doamnei Katheleen KAVALEC Ambasadorul SUA în România Stimată Doamnă Ambasador, Încep prin ...

Bancnota de 100 Bric

 Două evenimente majore au marcat începutul acestei luni. Summitul G20 ...