logoImpact EST nr. 887 - 25.09.2021

Oare, cine îl sfătuieşte pe preşedintele Consiliului Judeţului Galaţi (CJG), Costel Fotea, în desemnarea-salarizarea-angajarea consilierilor?
Dacă o face de capul lui, ceea ce nu cred, însă, o face din anumite spaime de servicii. Căci altă explicaţie nu găsim în mişcarea de a-l angaja pe Ion Grecu, personaj care a terminat şcoala de securitate de la Băneasa cu câţiva ani înainte de decembrie 1989. Specializarea lui a fost, însă, filajul, nicidecum investiţiile. Căci cu asta se ocupă Grecu ca şi consilier personal al preşedintelui CJG. Şi pentru „filajul” investiţiilor de multe sute de milioane de euro pe care CJG le are în portofoliu, nea Ion Grecu primeşte o leafă de circa 6.000 de lei net, pe care o pune peste pensia sereistică de circa 10.000 de lei.
Pentru o vreme el a fost directorul adjunct al Structurii Teritoriale Galaţi a SRI, când la conducerea instituţiei s-a aflat Ceapă, cel transferat pe aceeaşi funcţie la SRI Constanţa.
Aici a dat de patriarhul afacerilor uriaşe la negru care se derulează prin Portul Constanţa, pe numele lui din acte, Mircea Tivilichi, gălăţean cu casă şi apartament în Galaţi, căruia nici coiosul de Băsescu, cât de preşedinte-jucător a fost, tot nu a reuşit să-i tragă portul de sub picioare acestui Tivilichi.
Tatăl lui Ceapă a fost profesor de matematică la LCM2 de pe Traian, precum şi director al acestui liceu, acum desfiinţat.
Ei, la final întrebăm aşa, ca pentru noi: văzuşi în ce te băgaşi sau te băgară tovarăşii, domnule preşedinte Fotea? Atenţie în folosul cui te consiliază securisto-sereistul pensionar, Ion Grecu?

GECO 24 - iunie - 2021

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

16 universităţi di

În total, România este prezentă cu 16 universităţi în topul ...

Întreruperile de en

Ca urmare a sesizărilor venite din partea cetăţenilor, dar şi ...

Incidenţa judeţul

INCIDENTA JUDETUL GALATI 23.09.2021

COMENTARIU Marius Op

PNL-ul i-a deziluzionat, rînd pe rînd, pe mulţi. Personal, mi-am ...