logoImpact EST nr. 899 - 27.01.2022

agricoverDupă sucursalele Agricover deschise la Iaşi şi Slobozia, firma olandeză Agricover Credit îşi continuă linia strategică în zona Brăila, Galaţi, Vrancea, considerând-o o zonă cu mare potenţial de creştere. Domnul Robert Rekkers, Director General Agricover Credit, precizează că în felul acesta, se vine cu soluţii de finanţare inovatoare, contribuind la dezvoltarea fermierilor din zonă, sperând totodată că astfel şi numărul de clienţi va creşte. „Am identificat în zona Brăilei peste o mie de fermieri competitivi, pregătiţi să genereze o agricultură modernă şi profitabilă”, a punctat domunul Director General Agricover Credit Robert Rekkers. Această firmă, la nivel naţional a acordat credite în valoare de 837 milioane lei ajungând la un număr de 1650 clienţi. A făcut deasemeni precizarea că există două mari soluţii de creditare. Credite de capital de lucru, pentru achiziţie de imputuri, plata facturilor curente, salarii şi alte cheltuieli, şi credite pentru finanţarea investiţiilor, cum ar fi: achiziţii de utilaje, teren, silozuri, echipamente. Ambele credite se acordă rapid şi fără birocraţie.

Firma Agricover Credit fiinţează în România de peste 16 ani.

La festivitate a venit o parte a autorităţilor locale, ca de exemplu: domnul Ştefan Fusea, preşedintele Camerei de Comerţ, Industrie şi Agricultură, dl. Constantin Mocanu, directorul Braiconf, mulţi fermieri din cele trei judeţe şi nu în ultimul rând presa, care reprezenta cele trei judeţe.

Într-un târziu au apărut şi reprezentanţii de la primăria Brăila, în frunte cu dl. Aurel Simionescu, primarul municipiului. Toată lumea a salutat înfiinţarea băncii Agricover Credit la Brăila.

Ioan Dan Pintilie 22 - noiembrie - 2015

One Response so far.

  1. Ilie Marius spune:

    Buna ziua , sunt interesat pentru angajare sunt incă student la inginerie economica in agricultura din Bucuresti sunt anul 4 , doresc sa stiu daca firma Agricover angajeaza personal.

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Contract atribuit pe

Primăria municipiului Galați informează că Grădinița nr. 30, din cartierul ...

Proiectul ordinii de

Proiectul ordinii de zi a ședinței Consiliului Local de joi, ...

Luaţi viaţă şi c

Salutare! Vreau să vă spun câteva cuvinte despre un loc din ...

Întrevederea reprez

Întrevederea reprezenţantilor CNIPMMR cu premierul Nicolae-Ionel Ciucă

OUG din 25 ianuarie

OUG din 25 ianuarie 2022 privind plafonarea preţurilor la energie ...