http://impact-est.ro/wp-content/uploads/anunt-nou.jpg
logoImpact EST anul XXIII – 2023, nr. 933 - 04.02.2023

-Prin adaos de 600%, un director al companiei FURĂ şase milioane de euro pe an!

– Patronatul şi muncitorimea sunt jefuite ca-n SIDEX!

– Gruia Stoica, protejatul lui Nicolae, vindea şi nasturi cu adaos de 3000%!

Suntem în posesia unor documente care denotă că acum, în 2014, la 11 ani de când Lachsmi Mittal a cumpărat Combinatul Galaţi, în cea mai mare companie mondială siderurgică se fură la nivel înalt ca în vremea SIDEX, când, de pildă, Gruia Stoica, protejatul lui Dumitru Nicolae, care pe atunci (între 1990 şi 1998) era director executiv al Sidex, a scufundat platforma siderurgică cu cantităţi uriaşe de şaibe şi şuruburi, pe care le vindea cu adaosuri comerciale de 3000%. Şi atâta de necesare îi erau directorului Combinatului, că se mai regăsesc şi acum în stoc aceste produse. Başca, recent, a fost descoperit un depozit plin cu nasturi pe care acelaşi toflean, Gruia Stoica, i-a vândut combinatului la bucată!

Ne aflăm la distanţă de 23 de ani de acele timpuri, dar patronatul, acum altul decât statul, este furat masiv, în dauna creşterilor salariale, a calităţii şi protecţiei muncii, a investiţiilor, a unui preţ competitiv al produselor, fiind nevoit să taie uzine şi furnale, să-şi angajeze câţi mai mulţi paznici cu gulere albe şi din firme de securitate, toate însemnând costuri care scad salariile celor ce produc şi cresc preţul produsului finit, cei de la capătul achiziţiei devenind, la rându-le, necompetitivi.

Timp de câteva luni vom demonstra birourilor generale ale concernului mondial ArcelorMittal, din Londra, Bruxelles şi Luxemburg cum şefimea ArcelorMittal Galaţi a ţesut o reţea naţională şi internaţională de furat milioane de euro.

Facem publice aceste documente verificabile de către un eventual AUDIT intern şi vom demonstra bordului concernului că Impact-est merită susţinut de acum şi până când Ei vor produce în România şi în Europa de Sud-Est!

 

Linia Vieţii e în palma directorului milionar, JANTEA

Marţi, 4 februarie 2014. Video-conferinţă între boşii birourilor generale din Londra, Bruxelles şi Luxemburg. Tema, tot ce a livrat ca echipamente în România şi Albania firma Viroti Protect Evoluţion SRL Bucureşti este inutilizabil.

Refacerea pagubelor produse de proasta calitate a echipamentelor costă milioane de euro. Punct.

Această schemă de furt, repet, patentată din vremea Sidex 1990-2003, este coordonată, ne atestă documentele indubitabile, de către NOREL-CORNELIU JANTEA, Head of Health&Safety Departament (director al Direcţiei de Sănătate şi Protecţie în Muncă). Acest director a adus în ArcelorMittal Galaţi firma SC Viroti Protect Evolution SRL Bucureşti, ca furnizor de echipamente pentru protecţia muncii pentru companiile deţinute în România de către concernul multinaţional.

Directorul Norel Jantea l-a favorizat pe Virgil Iordac, patronul şi administratorul SC Viroti Protect Evolution SRL Bucureşti, şi i-a creat un culoar ferit de concurenţă, astfel încât să poată livra echipamente şi instalaţii pentru protecţia muncii la preţuri de căpuşare a patronatului şi muncitorimii, cu adaosuri comerciale între 50% şi 600% faţă de preţul pieţii şi al … licitaţiilor mimate, aspecte pe care le vom demonstra cu documente care par uluitoare.

Firma Viroti Protect Evolution (VPE) a căpătat (de la căpătuială) statut de unic furnizor, până a ajuns să se concureze în asemenea hal, încât acelaşi produs era reofertat la jumătate din preţul iniţial, dacă directorul DSPM, Norel-Corneliu Jantea, i-o recomanda.

Veţi vedea pe parcurs în ce hal făcea directorul din ArcelorMittal preselecţiile pe care le organiza, câte tertipuri prin telefoane şi spargeri de emailuri practica, pentru a-i asigura companiei VPE protecţie blindată în faţa oricărui alt competitor, încât, de multe ori, concura chiar cu sine însăşi! Căci aşa se fac cinci-şase milioane de euro pe an, băi, ghebarilor din Combinat!

 

VPE vinde în ArcelorMittal produse cu preţuri de 60 de ori mai mari!

Sumele jefuite sunt grupate pe categorii de echipament şi materiale cumpărate pentru sistemele de LINIA VIEŢII (un concept de protecţia muncii la înălţime), iar bugetul este dimensionat, coordonat şi gestionat pe uzine, secţii, pe proiecte şi pe grupe de materiale de către acelaşi director Corneliuuu-Norelll Janteaaa…, plătit gras de patronat ca să conducă turma. Dar el s-a apucat să o şi mulgă înaintea patronatului, care a ajuns să ceară înlesniri de la Guvernul României la preţul energiei, or de la comunitatea locală, pe speţa taxe şi impozite, pentru a se redresa, încât să nu-şi mai închidă capacităţile de producţie.

Până când vom intra pe fondul chestiunii, lucru care se va întâmpla imediat în ediţia viitoare, cei furaţi trebuie să mai ştie că în ultimii doi ani bugetele alocate pentru montarea şi achiziţiile pe componenta LINIA VIEŢII au fost dirijate de către directorul Norel Jantea şi grupul infracţional pe care l-a constituit din şefi ai ArcelorMittal, către Viroti Protect Evolution în proporţie ameţitoare de 99%. Bugetul alocat prin introspecţiile aceluiaşi director Norel, depăşeşte 12 milioane de euro, parandărătul sărind, veţi vedea, dincolo de 60-70 la sută!

Până la ediţia viitoare, când vom vorbi despre complicii lui Noel şi despre cum acelaşi Noel nu vrea să cumpere mănuşi cu 1,3 euro perechea pentru a le cumpăra de la VPE cu 74,48 euro perechea, la de 60 de ori preţul!, aşteptăm reacţia birourilor generale din Londra, Bruxelles şi Luxemburg, precum şi a lui Ribo Bruno.

Gelu CIORICI 7 - februarie - 2014

One Response so far.

  1. Saran SRL spune:

    Afacerea Viroti-Norel Jantea, este afacere veche, de ani buni. Am participat la licitatii la care, desi produsele mele indeplineau tate conditiile tehnice si financiare cerute prin caietul de sarcini, au fost descalificate de produse Viroti, pe care se schimbau etichetele, chiar in timpul licitatiei, pentru a fi conforme cu cerintele. Produsele insa, nu erau nici pe departe conforme, ci doar etichetele, printate la minunt, de catre dl.Norel Jantea si dra. Daniela Gafitanu, cei care protejau afacerea Viroti si care incasau comisioane substantiale.

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Directorii şi juri

Deseori, Gelu mi-a spus că scriu prea scurt, puţin, redus, ...

NIMIC FĂRĂ DUMNEZE

Puţine ţări din lume se pot mândri cu o istorie ...

Joi la Galaţi a aju

Din 18 ianuarie, publicul din 14 oraşe din ţară a ...

Branza e pe bani si

Kim Kielsen este prim-ministru al Groenlandei, care este cea mai ...