logoImpact EST nr. 867 - 16.04.2021

Pe domnul Nicu Artimancu, patronul magazinului de licori, l-am cunoscut pe 9 noiembrie, la sărbătorirea primului an de existenţă în locaţia de pe str Brăilei. Sincer, anul trecut am intrat prima dată înainte de Crăciun şi nu credeam că-l apucş Paştele, ştiind că au mai fost încercări de acest gen în Galaţi.
Iată că m-am înşelat şi patronul magazinului din Galaţi, care este stabilit în Cluj, vrea să mai deschidă două. Unul în Brăila şi al doilea la Iaşi, ceea ce dovedeşte că Nicu Artimencu ştie „joaca”.
După 20 de ani de muncă într-o multinaţională ce se ocupa cu vânzarea băuturilor alcoolice, timp în care a făcut şi multe alte cursuri, şi-a deschis primul magazin.
E mai greu cu gălăţenii – spune dânsul. Văd magazinul din afară şi cred că este foarte scump. Nici măcar nu intră să vadă şi să se convingă că preţurile sunt mai mici decât în duty free.
La intrarea in magazin, în loc de uşă este o perdea de aer ce nu lasă temperatura de afară să o influenţeze pe cea din interior. A montat această instalaţie pentru că „O uşă deschisă te cheamă înăuntru”.
Bineînţeles că l-am întrebat cum se descurcă cu chiria, care nu cred că-i prea mică. Răspunsul a fost simplu şi de reţinut: „Dacă chiria te afectează, biznisul nu e corect”.
Despre produse ce să zic? E „MARFĂ”. Chiar şi somelierul Mihai Soare, care a fost prezent vineri, la degustarea vinurilor de la crama Raşova, a fost impresionat. Distilate, siropuri pentru cocktail-uri, bere, sucuri, cafea, ţigări. Vinuri – peste 2.000 de etichete din gama HoReCa.
Eeeei, să vă spun şi despre preţurile pentru cei ce au portofelul mai subţire. Aici se găseşte bere de 3.5 lei doza, vin de 8,5 lei sticla şi apă 2 litri / 2 lei.
Cei ce vor să-şi facă aprovizionarea pentru o petrecere şi gândesc că „Mai bine să rămână decât să nu ajungă”, marfa neconsumată o pot aduce la magazin şi primesc banii înapoi.
Atenţie! Magazinul e prevăzut cu o cameră frig, aşa că toate băuturile ce trebuiesc servite reci sunt chiar reci.
Am scris din titlu că magazinul e non stop. Dacă cineva vrea SOARE la miezul nopţii, îl poate comanda la tel 0760.241.000 şi-l primeşte acasă în două variante – din Oltenia sau din Dobrogea, elegant, roşu-sec.
În concluzie, alegerea vă aparţine să intraţi sau nu măcar pentru a vizita LIQUOR STORE.
A VOTRE SANTÉ!

Vineri, la Liquor Store s-a băut imPERFECT.

Silviu TEODORU 16 - noiembrie - 2018

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

A.G.A. Ordinară de

Conducerea SC Transtec SA Tecuci, cu sediul în Tecuci, judeţ ...

Mogulul cu greutate

Prin târgul nostru, aşa, ca o boare, ca un ecou ...

În UE se fură înt

De aia Parchetul Anticorupţie al Uniunii Europene (PAUE) trebuie să-şi ...