http://impact-est.ro/wp-content/uploads/anunt-nou.jpg
logoImpact EST anul XXIII – 2024, nr. 984 - 25.06.2024

Primăria municipiului Galaţi informează că acţiunile de dezinsecţie se reprogramează având în vedere că prognoza meteorologică nu permite desfăşurarea în bune condiţii a intervenţiilor.
Astfel, acţiunile de dezinsecţie se vor derula după cum urmează:
– în perioada 31 mai – 4 iunie, în intervalul orar 5.00 – 9.00, cu ajutorul unui elicopter, se va interveni aerian pe întreaga suprafaţă a municipiului Galaţi şi în vecinătatea zonelor cu luciu de apă, utilizându-se substanţele Solfac Trio EC 140 NF şi Vectobac WG;
– în perioada 4 – 7 iunie, în intervalul orar 22.00 – 6.00, se va interveni la sol în vederea combaterii insectelor zburătoare, pe întreaga suprafaţă a municipiului Galaţi, utilizându-se substanţa Solfac Combi MAXX şi Solfac Trio EC 140 NF, cu echipamente de tip generator ULV şi termonebulizator.
Apicultorii şi sericicultorii de pe raza municipiului Galaţi sunt rugaţi să-şi ia toate măsurile de protecţie necesare pentru familiile de albine şi viermi de mătase în scopul evitării contactului cu substanţele insecticide distribuite în toate zonele verzi ale domeniului public.
Dacă vremea nu va permite desfăşurarea în bune condiţii a acţiunii de dezinsecţie, programul poate suferi modificări sau poate fi decalat.

Compartimentul de presă al Primăriei municipiului Galați 30 - mai - 2024

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

#HaiRomania

Acum două săptămâni, după 0-0 cu Liechtenstein, se punea problema ...

LA GALERIILE DE ART

Salonul de vară al artiștilor plastici gălățeni Preponderența figurii umane Așteptat cu ...

Hai, România!

1. "Ne-au luat băieții prin surprindere, știți", îmi aruncă în ...

Info - ecran pentru

Primăria municipiului Galați informează că meciurile naționalei de fotbal a ...