http://impact-est.ro/wp-content/uploads/anunt-nou.jpg
logoImpact EST anul XXIII – 2024, nr. 977 - 14.04.2024
Pasul 1: te documentezi, firește. Ba, mai mult, te înrolezi și pe platforma e-digital fiindcă te gândești ca îți va ușura mult comunicarea cu administrația locală.
Pasul 2: mergi cu documentele (cele 5 exemplare ale contractului de vânzare-cumpărare + celelalte acte) la Direcția de taxe și impozite locale (la „Nespalata”), având grijă să nu te duci când e aglomerat și nici în intervalul când este așa zisul program de igienizare. Ora 14,00 pare a fi o oră bună, de vreme ce peste tot programul afișat este până la ora 16,30.
Pasul 3: Încerci să scoți bon de la automat. Dar, ce să vezi? Nu e bonul. Afli de la gardian că nu lucrează ghișeul respectiv și că nu se eliberează decât 10 bonuri pe zi. Și mai afli că trebuie să vii a doua zi dar musai să-ți faci programare online. Wtf? Programare online pe ce platformă? Ridică din umeri domnul paznic.
Pasul 4: Încerci să intri în biroul doamnei director ca să lămurești situația. Paznicul încearcă să te oprească pentru că „doamnă, nu intră oricine la director „.
Pasul 5: intri. Întrebi cum te poți programa online la taxe și impozite, de vreme ce nu există (nu este funcțională) această opțiune nici pe platforma primăriei, nici pe e-digital. Pleci victorios cu programarea făcută de doamna director. Dar trebuie să revii a doua zi.
Halal digitalizare 🙈
Laura Constantinescu 12 - martie - 2024

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Azi, 1 aprilie, ora

Sursa: Ed Hilar

ARGOUL

Definit ca „limbaj convenţional folosit mai ales de vagabonzi, răufăcători, ...

RESPECT...

Respect toate ființele lăsate de Dumnezeu pe Pământ! Se înțelege că ...