http://impact-est.ro/wp-content/uploads/anunt-nou.jpg
logoImpact EST anul XXIII – 2024, nr. 984 - 25.06.2024

Primăria municipiului Galați informează că Grădinița nr. 39, din cartierul Aurel Vlaicu, va intra în modernizare, după ce au fost atrase fonduri prin PNRR.

Ionuț Pucheanu, primarul municipiului Galați: „Galați este orașul familiei și investim în educație pentru viitorul copiilor. Este important ca toți copiii să aibă parte de cele mai bune condiții în grădinițele și școlile din orașul nostru. Și nu ne oprim aici”.

Principalele lucrări de intervenție la Grădinița nr. 39 presupun termoizolarea pereților exteriori și a planșeelor, schimbarea tâmplăriei, refacerea instalațiilor, montarea de panouri fotovoltaice, realizarea unei rampe de acces pentru persoanele cu dizabilități, refacerea trotuarelor de protecție etc.

Contractul pentru „Renovarea energetică a Grădiniței cu program prelungit nr. 39” este în valoare de 3.840.999,91 lei lei fără TVA, iar oferta declarată câștigătoare în urma licitației publice a fost cea depusă de către SMB Solid Trust Partner SRL.

Durata de execuție a lucrărilor este de 12 luni.

Până acum, 35 de grădinițe, școli și licee au beneficiat de proiecte de modernizare și urmează alte 15 unități de învățământ.

Compartimentul de presă al Primăriei municipiului Galați 30 - mai - 2024

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

#HaiRomania

Acum două săptămâni, după 0-0 cu Liechtenstein, se punea problema ...

LA GALERIILE DE ART

Salonul de vară al artiștilor plastici gălățeni Preponderența figurii umane Așteptat cu ...

Hai, România!

1. "Ne-au luat băieții prin surprindere, știți", îmi aruncă în ...

Info - ecran pentru

Primăria municipiului Galați informează că meciurile naționalei de fotbal a ...