logoImpact EST nr. 880 - 23.07.2021

ETV, adică Televiziunea liberă de inhibiții și formalisme, dă drumul de ceva vreme la un clipan de amorțeală și noapte și moarte a minții. E cu Ion Ștefan vestea bună. E cu acel hominid care în aparențe se pricepe la orice, numai să fie șef și director, sugativă sau lipitoare la diverse bugete de stat. A fost director peste buticul personal, apoi director la Apă Canal, director de campanie ecologistă, candidat luzăr la ecologiști, director la Poște, director la CFR, apoi director prin minister, a avansat director la AJPS, ajunse la urmă de tot ( dar nu la sfârșit) director la Lunca Joasă a Prutului și – ca o încununare – director de emisiune de tipul„ Să curgă mirul și din sticla tv”- adică Vestea Bună etv. Ia ascultați! Redăm aproximativ din clipul obsesiv al ionștefanului director, emanat din chiar sediul Poștei de pe Energiei, devenit sediul Parcului Natural Lunca Joasă a Prutului Inferior. „Veniți pentru obținerea avizului pentru practicarea pescuitului recreativ sportiv în habitatele din ariile naturale protejate (sus, cu roșu: Avizul este obligatoriu!!!)! Pentru zona râului Prut, până la vărsarea râului Prut în Dunăre, și pe Dunăre , de la vărsarea Prutului până la Zona Liberă. Atenție!!! –tot cu roșu. Avizul nu este valabil decât dacă este eliberat și semnat de reprezentantul legal, președinte Ion Ștefan. Vă așteptăm cu drag în Parcul Natural poarta de intrare în Delta Dunării. Numai cu AJPS Galați!”. Gata , suntem extenuați, revenim la lumea reala și cât de cât normală, ca să ne revenim din transă. Ce-o mai fi și asta? Am sunat la AJPS, și am aflat. Ni s-a transmis următorul mesaj, de la cealaltă parte a conducerii Parcului Natural Lunca Joasă a Prutului Inferior. „Bună ziua, vă rog să preluați acest mesaj ca fiind un COMUNICAT adresat membrilor AJPS Galati și tuturor pescarilor sportivi.

În data de 11.03.2013, Tribunalul Galați a respins definitiv și irevocabil (dosar 23526/233/2011) cererea lui Ștefan Ion privind modificarea de acte constitutive, respectiv schimbarea componenței vechiului Consiliu Executiv al AJPS Galați cu familia sa. În momentul de față, la conducerea AJPS Galați este vechiul Consiliu Executiv, format din Ștefan Ion-Președinte, Darabă Dorin-Președinte Executiv și Neculai Costică-Vicepreședinte.

Reclama de la etv este foarte agresivă, deoarece în urma unei ședințe la care au participat Poliția de Frontieră, Agenția Naționala Pentru Pescuit și Acvacultură, AJVPS Galați și AJPS Galați, am căzut de acord toții – mai puțin Ștefan Ion – că acest Aviz de intrare în Parcul Natural Lunca Joasă a Prutului Inferior să nu se mai dea, facilitând mai ușor accesul pescarilor sportivi în zona de frontieră. Bineînțeles că Ștefan Ion a fost vădit deranjat de faptul ca nu mai este băgat în seamă și a început să streseze pescarii degeaba. Având în vedere ca această reclamă a fost dată pe postul Expres TV fără acordul Consiliului AJPS Galați, considerăm că sunt niște minciuni, cu scopul de a promova imaginea politică a lui Ștefan Ion în rândurile activului PDL. Cu stimă, Darabă Dorin-Președinte Executiv.

22 - martie - 2013

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Idei şi muncă de

Ca majoritatea gălăţenilor, şi familia IOANOVICI - ALEXANDRU (Sandu) şi ...

Ce este mai vechi ş

Răspuns corect: conductele de tip sită. Aşa arătau luni, 19 ...

Un nea Caisă prăş

Lunea se întâmplă toate nenorocirile. De aia se şi spune ...