logoImpact EST nr. 893 - 09.12.2021

Lume, lume, senatorul nostru de Pechea, după alegeri, a sărit la gâtul lui Nica, căruia i-a cerut să demisioneze din funcţia de preşedinte al PSD Galaţi pentru rezultatul dezastruos de la europarlamentare. Se spune, se bârfeşte prin târg, că toată lumea a rămas buimacă şi cu gura căscată la o aşa îndrăzneală din partea lui Nicolae Marin, tractoristul senator al lui Dan Diaconescu şi mai apoi al PSD. Treziţi din năuceală, cei din pe-se-de şi nu numai, au încercat fel de fel de explicaţii pentru gestul senatorului, iar la urechile noastre, pe surse, au ajuns trei variante extrem de interesante.
Prima ar fi că omul nostru, de necaz că pe-se-de-ul s-a făcut de cacao, ar fi coborât în beciul casei, înfruptându-se pe îndestulate din butoaiele aliniate precum soldaţii în gardă, iar când a ieşit la suprafaţă, cu un curaj indus de licoarea lui Bachus, s-a trezit vorbind.
A doua variantă ar fi că ieşirea aceasta de „nebun” a senatorului, nu este în fapt decât un aranjament ordinar, o manipulare, prin care Marin a fost desemnat de boşii pe-se-de să fie instrumentul „democraţiei de partid”, prin care s-a arătat că şi la pe-se-de- este ceva în interior, că mai sunt voci, că se mai eliberează nişte supape de supărare. Astfel de lucruri mai relaxeză înverşunarea, supărarea, nemulţumirea membrilor de partid, îi mai temperează când cineva (un senator) ia iniţiativa, potolindu-i pe ceilalţi potenţiali „guralivi”, adică fumând ţigara revoltei de la ambele capete!
A treia variantă foarte plauzibilă este cea care, chiar certifică gestul şi îl autentifică precum ca fiind intenţionat, având şi un raţionament credibil. Se spune, pe surse, se aude din ecourile din târg, că Marin este prieten foarte bun, la cataramă cu gălăţeanul nostru Emanoil Savin, fostul Primar de Buşteni, fost mare lider la PD, actual parlamentar, omul cu prieteniile absconse, cu chefurile, cu sforăriile trase împreună cu Băsescu, Videanu, Berceanu&Comp. Iar Savin, spun gurile rele, mentor pentru Marin, este în acelaşi timp şi fin sau naş al lui Dragnea. Aşa că ne loveşte fantacsia şi înţelegem filiera, înţelegem şi de unde a venit ordinul ca Nica să fie terminat şi aruncat la lada cu gunoi.
Oricum, după părerea noastră şi a altora, senatorul şi-a semnat sentinţa, care îl va readuce alături de tractoriştii din Pechea. Şi mai spun gurile rele, că şi pe mălai mare, Mărgărit, preşedintele de la tineret, l-ar fi mâncat în cur, încercând, alături de Marin, nişte jocuri de glezne. Oricum, omul e dus cu pluta, umblând după muieri şi lăsând urme pe site-uri destinate iubitorilor de plăceri preplătite.
Un sincer hooo!!!

(Jap) 14 - iunie - 2019

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Primarul şi cei 15

Aceşti izmenari stau toată ziua cu stufu-n gură şi calcă ...

HARTA COLINDELOR ROM

HARTA COLINDELOR ROMANESTI  

Andrea Chiş candide

Judecătoarea Andrea Chiş, plecată în CSM de la Curtea de ...

Gabriela Baltag, can

• „Mi-aş dori să redau CSM transparenţa de odată. Trebuie ...

Informare contribuab

INFO-Solicitarea certificatelor de rezidenta din SPV de catre PF