logoImpact EST nr. 880 - 27.07.2021

Desigur că şi la Galaţi a ajuns Goarna sindicalistului şef Goarnă, cum că din 3 august guvernul pregăteşte o OUG prin care să limiteze ravagiile făcute de pensiile speciale ale poliţiştilor, militarilor şi sereiştilor, în bugetul public de pensii.
Şi aproape toţi care îndeplineau condiţiile, adică de minim 25 de ani vechime şi vârsta de 47 de ani împliniţi, au tirat-o din poliţie. Şi au fost circa 4.400 de mari beneficiari, printre care şi celebrul colonel Vlad Irimia. El era coordonatorul şef al Poliţiei Rutiere pe toată zona Tecuciului şi comunele limitrofe. Adică, vreo jumătate din judeţ tremura sub cizma lui hotărâtă. De aia este o bătălie uriaşă pentru succesiunea în acest important post.
Avantajul pensionarilor este că toţi care şi-au depus dosarele până la 31 iulie 2017 primesc pensii de 80% din veniturile brute, ceea ce înseamnă 120% din netul avut! Iar nea Vlad Irimia sare sigur de un 7.000 de lei, bani buni pentru grădinărit juma de Şendreni, unde-şi are vila.
Uite aşa s-a golit sistemul de poliţişti experimentaţi, încât comandantului IPJ Galaţi, Marius Mototolea, îi vine să-şi ia câmpii, dar lua-i-ar!
Alături de pensiile speciale din poliţie, armată, servicii secrete, se adaugă şi ale judecătorilor şi procurorilor. Aşa că, vorba ministresei Olguţa Vasilescu, „120.000 de pensii speciale sunt egale cu patru milioane de pensii normale”

(GECO) 6 - octombrie - 2017

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Iluminat public cu s

Primăria municipiului Galați informează că aparate de iluminat stradal echipate ...

Devieri de trafic î

Primăria municipiului Galaţi informează că, în perioada 23 iulie -28 ...

Nouă etapă de dezi

Primăria municipiului Galaţi informează că în perioada 26-29 iulie 2021 ...

Controale la furnizo

comunicat presa

Idei şi muncă de

Ca majoritatea gălăţenilor, şi familia IOANOVICI - ALEXANDRU (Sandu) şi ...