logoImpact EST nr. 876 - 20.06.2021

Romeo Popescu, numerolog, susţine că cifrele indică sfârşitul pandemiei abia la anul, pe 1 iunie.
Întrebat cam cât mai durează pandemia de coronavirus, domnul Popescu a răspuns: „Eu nu sunt medic, nu sunt oficial, eu spun numerologic. Dacă cineva intervine în sensul lucrurilor, acestea se pot schimba sau se pot amâna. Conform acestui mecanism magic o să zicem aşa: în 2022, iunie. La această dată totul s-a terminat.
Vom exemplifica: După Paşti urmează luna mai, a cincea lună a anului. E un prim lucru pe care îl putem spune. Un alt lucru pe care îl putem spune este că şi anul acesta este 5. 2+2+1 egal 5. Deci se intersectează aceste cifre. Aşa cum ştiu, cifra cinci, numerologic, vorbind, este o cifră de foc. De asta am spus la finalul anului 2020 că anul ăsta viaţa este mai expansivă, mai dinamică, mai în forţă, în două perspective. Dacă ne uităm dintr-un punct de vedere, putem spune că totul va merge minunat. Dacă privim lucrurile din alt unghi, te gândeşti că trebuie să faci faţă la tăvălug. Aşadar, poţi şi aşa, şi aşa. Orice situaţie are trei unghiuri de vedere minim şi trei rezolvări. Deci trebuie să ne gândim că există trei variante: acţiunea pozitivă, fuga/frica şi repausul.
Neutru, pozitiv, negativ. Luna mai arată cum a fost până acum şi cum o să fie până la sfârşitul anului. E o lună de sinteză.”

DIP - DIP 28 - mai - 2021

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Încă o ultimă or

Din Galaţi, oraşul cu cea mai multă apă, pentru profit ...

Ultima oră: Ploi to

Formarea ciclonului din Marea Neagră a fost filmată din satelit. ...

Susanul lui Rodeanu

Avem o ştire de... penultima oră, doamnelor şi domnilor! Ea ...

Ghetoul de la Viaduc

Documentarea care stă la baza acestui reportaj a fost realizată ...