http://impact-est.ro/wp-content/uploads/anunt-nou.jpg
logoImpact EST anul XXII – 2022, nr. 918 - 11.08.2022

Romeo Popescu, numerolog, susţine că cifrele indică sfârşitul pandemiei abia la anul, pe 1 iunie.
Întrebat cam cât mai durează pandemia de coronavirus, domnul Popescu a răspuns: „Eu nu sunt medic, nu sunt oficial, eu spun numerologic. Dacă cineva intervine în sensul lucrurilor, acestea se pot schimba sau se pot amâna. Conform acestui mecanism magic o să zicem aşa: în 2022, iunie. La această dată totul s-a terminat.
Vom exemplifica: După Paşti urmează luna mai, a cincea lună a anului. E un prim lucru pe care îl putem spune. Un alt lucru pe care îl putem spune este că şi anul acesta este 5. 2+2+1 egal 5. Deci se intersectează aceste cifre. Aşa cum ştiu, cifra cinci, numerologic, vorbind, este o cifră de foc. De asta am spus la finalul anului 2020 că anul ăsta viaţa este mai expansivă, mai dinamică, mai în forţă, în două perspective. Dacă ne uităm dintr-un punct de vedere, putem spune că totul va merge minunat. Dacă privim lucrurile din alt unghi, te gândeşti că trebuie să faci faţă la tăvălug. Aşadar, poţi şi aşa, şi aşa. Orice situaţie are trei unghiuri de vedere minim şi trei rezolvări. Deci trebuie să ne gândim că există trei variante: acţiunea pozitivă, fuga/frica şi repausul.
Neutru, pozitiv, negativ. Luna mai arată cum a fost până acum şi cum o să fie până la sfârşitul anului. E o lună de sinteză.”

DIP - DIP 28 - mai - 2021

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Controale operative

La momentul de față, Casa de Asigurări de Sănătate Galați ...

România a ratat pri

Comisia Europeană a anunţat în exclusivitate pentru G4Media că prima ...

O plictisitoare oră

Este marţi, 26 iulie, anul de greaţă 2022. Ceasurile arată ...

Rafila, un agramat c

Era luni, 25 iulie, 2022. Pe toate canalelele TV s-a ...