logoImpact EST nr. 889 - 17.10.2021

Mamă, ce roşu – Ferrari curge prin glandele sudoripare ale liberalilor surprinşi că se află la butoanele păcănelelor numite guvernare. Iată, fruntea lată cât dunga de la pantaloni a lui George Stângă, preşedinte al filialei judeţene a peneleului lor din Galaţi, a decis cam aşa: pe Marin Toniţă, fost primar comunal peste CAP Bălăşeşti, îl denumim preşedinte al Consiliului de Administraţie al APDM. Asta înseamnă Administraţia Porturilor Dunării Maritime. Ce-l recomandă pe el în lupta cu porturile apelor Dunării unde până şi marea e la ea acasă? Un gigolo de partid şi de stat care s-a fost răscrăcănat ca preşedinte al Comisiei pentru Agricultură din Senat.
Iată, Marian TONIŢĂ a fost primar de Bălăşeşti. După ce şi-a băgat în insolvenţă TONIŢA SRL a devenit numai bun de prim – vicepreşedinte al judeţului PNL Galaţi. Dar putea, cât pe ce, să se fi fost făcut chiar prefect. Că doar Vioricăi Camelia lui ştie să împingă sfori cât APIA. De unde să dea subvenţii pe mii de hectare necultivate şi pentru sume, care cresc numai în pururi. Nu este aşa că penele a apucat de ambele capete ştafeta pe care scrie mue pesede?
Să vedeţi voi cum vor duhni a lămâi şi a kalamata made în Bălăşeşti toate porturile Dunării maritime cu un preşedinte de C.A. ca Marian Toniţă. Liberalul Marian Toniţă, care a pus cruce peste o arendă de 2000 de hectare. Încât a devenit numai bun pentru Stângă a dreptei partidului lor.
Va urma.

Gelu CIORICI 21 - februarie - 2020

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg