logoImpact EST nr. 860 - 27.02.2021

Nu că ar fi adevărat, dar nu uitaţi să vă îndoiţi de orice. Citiţi şi astea, aduse de vântoasele internetului.

„Voi trăiţi in colonia România, administrată de Statele Unite, Bruxelles si Ierusalim, acolo unde 80% din serviciile secrete sunt conduse cu ordin din birourile CIA si Mossad, asa că in urmatoarele zile o să aveţi parte de propaganda la greu:“Stăpânii de la Washington, sărutăm mâna lor, sunt foarte ingrijoraţi! Aoleu, vine jihadul în colonie!”.

Cum se face ca teroriştii îl împuşcă pe poliţist in mijlocul strazii şi nu curge o picatură de sânge din el? Era vampir şi ieri nu băuse sânge? Îl impuscă de la 20 de centimetri in cap ŞI NU CURGE SÂNGE! “Poliţistul” stătea rănit pe jos si nici pic de sange, dar fusese ciuruit de gloanţe! De ce nu există niciun recul când trage? De ce corpul nu se miscă de pe loc când trage? PENTRU CĂ AU FOLOSIT GLOANȚE OARBE AFARĂ! A fost vorba de manipulare psihologică ca de fiecare dată: “Atentat! Jihad! Sânge! Moarte! Radicali! Europeni impuşcaţi de extremişti! A început războiul în Europa!”

De ce presa din România, cea mai mizerabilă şi vândută din Europa, nu vă spune că in urmă cu două zile Parlamentul francez a votat in favoarea independenţei Palestinei? De ce nu vă spun că Hollande a decis să livreze arme către Rusia lui Putin şi se pare că a întors spatele Statelor Unite? Cum se face că jihadiştii de la Statul Islamic, creaţia Mossadului ca şi Hamasul, nu scot un sunet despre Israel şi tot timpul aleargă catre Siria şi Iran, fix cei mai mari duşmani ai Statelor Unite şi Israelului? Hollande, in luna decembrie a anului 2014, îi transmite lui Obama că nu este cazul să işi mai bage nasul în politica europeană şi dupa câteva săptămâni Franţa este zguduită de un atentat terorist! De ce nu vă spun slugile vândute şi controlate de CIA şi Mossad din cadrul SRI-ului, cu ce se ocupă firma lui Carmen Cosmoiu, soţia lui Florin Cosmoiu de la SRI? Va spun eu: ce s-a intâmplat ieri la Paris pentru SRI, reprezintă o mină de aur…multe zeci de milioane de euro în următorii ani!

Cumva Florin Cosmoiu de la SRI a fost premiat de clubul masonic al CIA-ului pe nume Institutul de la Aspen? El să fie ăla care stătea in poziţie de drepţi in faţa stăpânilor masoni de la Washington? Au cumva interesul să mulgă zeci de milioane de euro cu legea “Big Brother”? Sorin Sava, purtatorul de cuvant al SRI-ului, s-a masonit si el? Sebastian Ghiţă, inţiatorul legii “Big Brother”, maior in cadrul Serviciului Român de Informaţii, alături de Remus Ştefureac, tot gradul de maior in cadrul Serviciului Român de Informaţii şi apropiat a lui Mircea Geoană, preşedintele Institutului de la Aspen – România, are cumva interesul să câştige suma de 100 de milioane de euro în urma legii “Big Brother”? Chiar nu vedeţi ce mafia dracului aveţi in faţă si ce incearcă să facă?! Sunt disperaţi după banii de la bugetul statului si din cauza aceasta nu ştiu cum să-i mai obţină si urlă de dimineaţă până seara cu terorismul! Ghiţă nici măcar nu are voie sa facă parte din Comisia Parlamentară pentru că este OFIȚER ACTIV în cadrul Serviciului Român de Informaţii!”

30 - ianuarie - 2015

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg