logoImpact EST nr. 893 - 05.12.2021

După vreo trei-patru rocade cu Silviu Pripoaie, tizul meu, Eugen Ciorici, a încheiat aventura tinerească de a servi patria cum şi cât l-a putut susţine conjudeţeanul său, scriitor de marcă, dar din păcate şi lider ALDE, Varujan Vosganian.

Noua şefă ANAF, Mirela Călugăreanu, a semnat ordinul de lăsare la vatră a protejatului lui Vosganian, aşa că E. Ciorici a vacantat „meseria” de şef al DGRFP Galaţi, cu competenţă pe şase judeţe, şi a acceptat căderea la vatră, adică în funcţia de director executiv al Administraţiei Judeţene a Finanţelor Publice Vrancea, pe care se înălţase boss peste regionale precum cea de la Iaşi sau de la Galaţi. Naşpa e că baronul Oprişan nu-l voieşte aciuat în fruntea finanţelor judeţului său. Dar…există metode de compromis prin pace, mai ales că nea Eugen se poate înalţa la pensie în vreo 14 luni. Şi, oricât de rău i-ar fi acasă, încât a acceptat să mănânce la sufertaş şi să doarmă la blocul „Prestige” în Galați, decât de loc, tot e bun şi un judeţ  al sărmanilor în locul celor şase câte are regionala.

În locul său a fost numit Gabriel Avramescu care fusese adjunct pe Servicii Interne în DGRFP Galaţi în „regimul” Eugen Ciorici, despre care o să mai vorbim.

Se pare că Avramescu e un bun catalizator şi a re-unit echipa destrămată cu parşivenie sepeistică de către E. Ciorici.

Vom reveni.

(GECO) 13 - septembrie - 2019

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Primarul şi cei 15

Aceşti izmenari stau toată ziua cu stufu-n gură şi calcă ...

HARTA COLINDELOR ROM

HARTA COLINDELOR ROMANESTI  

Andrea Chiş candide

Judecătoarea Andrea Chiş, plecată în CSM de la Curtea de ...

Gabriela Baltag, can

• „Mi-aş dori să redau CSM transparenţa de odată. Trebuie ...

Informare contribuab

INFO-Solicitarea certificatelor de rezidenta din SPV de catre PF