logoImpact EST nr. 855 - 25.01.2021

Cică a vent vremea europeană a meritocraţiei, nimeni nu e mai presus de legea competenţei, doar cine merită urcă, nici un incompetent nu mai papă de la vaca bugetară de muls. Pe dracu! Ne vin la repezeală în minte trei chestii socoteli pesediste, care fac demonstraţia cu ce era de demonstrat.
Prima e cu borşul bugetar de plescăială grosieră numit „Festivalul Scrumbiei”. S-a scris şi comentat şi demonstrat insistent în anii anteriori că Festivalul era o acţiune pesedistă de sărbătorire a unor Florini barosani de la PSD. După ce că se sifonau şi câte 500.000 de lei pe Festival, băgaţi pe pustia electorală de cumpărat voturi, cetăţenii miraţi s-au mai pomenit şi cu afrontul mizerabil al exclusivităţii organizării evenimentului, căci Familia Pâslaru a avut grijă să înregistreze la OSIM marca „Festivalul Scrumbiei”. În bâlciul derizoriu cu acest nume, primăria insistă să recidiveze, şi bagă şi în 2017 sume nesimţite, cam 28.000 de euro, cică pentru atragerea turiştilor, etc. Şi nu va mai fi exclusivitate, va fi concurs. Dar cum să fie competiţie şi idei novatoare, dacă are calendar impus? Concurs de îndemânare la pescuit, concurs de gătit mâncăruri din peşte, distribuire broşuri şi pliante în cadrul unei campanii de informare şi promovare a consumului de peşte, cântări şi lălăieli mediocre, cu resurse locale, borş de peşte (atenţie, specialist de elită este Mihai Manoliu, are şi bonetă roşie din mandatul trecut, are şi acreală!), etc.,etc.,…
A doua chestie cu dedicaţii şi concursuri de împrejurări fericite pentru oamenii potriviţi la locul potrivit vine din Parcul Industrial, tras de partid către clienţii din Zona Liberă. Am mai aruncat nişte mirări despre Marea Tranzacţie Secretă ce se pregăteşte la Zona Liberă, adăugită şi reconstituită. Acolo, cu reducerea capitalului social la SC Parc Industrial SRL se ocupă cârtiţa pesedistă Budescu Mitică, mandatat să facă spaţiu vital pentru un investitor surpriză incognito. Cică RA Zona Liberă dispune de 126 ha şi nu mai poate oferta teren disponibil cu dimensiunile, caracteristicile şi amplasamentele necesare solicitate de acest „investitor”. Se face rost de teren mai mult pentru un investitor misterios şi extrem de favorizat de administraţia Pucheanu, dar terenul comasat va fi concesionat cu licitaţie, că aşa e regula! Cu caiet de sarcini cu dedicaţie la licitaţia cu competitor unic şi preferenţial selectat?!
De curând, ce dedicaţie mai flagrantă să fie la Primăria PSD decât ungerea ca director a soţului doamnei purtător de cuvânt Ardean, la Gospodărire Urbană. Fincă consilieri ca Bogdan Ardean mai găsim, da directori ca fiul lui tata Ardean nu, s-a numit director interimar pe şase luni, cu concurs cu candidat unic, câştigătoooor Ardeannn! Fie primit! Trăiască competenţa şi concursăreala de împrejurări faste pentru cei care trebuie!

RDH 31 - martie - 2017

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Casa Agronomului a f

Aflată în administrarea Direcţiei Pentru Agricultură Judeţeană Galaţi, Casa Agronomului, ...

Buget de 4,7 milioan

Dă, Doamne, cu Aghiasmă Mare să auzim cum sfârâie cu ...

Final de an dezastru

Finalul anului 2020 a fost nefericit pentru fostul deputat Mihai ...